Vacature Corporate Recruiter

Corporate Recruiter in Gorinchem

Al eens nagedacht over een carrière als Corporate Recruiter op het Servicecenter van Hans Anders in Gorinchem? Met 400+ winkels in Nederland en België is Hans Anders één van de grootste spelers in de optiekbranche. Ze zijn onderdeel van Nexeye, met de labels Hans Anders, eyes+more en Direkt Optik. Een branche die altijd in beweging is en waar veel gebeurt.


Jouw kijk op talent

Met een professionele kijk op talentwerving geef jij als corporate recruiter het team in Gorinchem vorm. Je hebt “oren en ogen” voor toptalent, weet ze te boeien en plaatst ze op de juiste positie binnen de organisatie. Met creatieve search methodieken bereik je zelfs diegenen die niet actief zoeken. Je hebt een duidelijke visie op het hele wervingsproces, van sollicitatie tot aanstelling. Hard werken, ambitie en plezier vullen elkaar aan. Bij Hans Anders belonen we jouw inzet niet alleen met een aantrekkelijk salaris (maximaal EUR 4.200 bruto per maand, afhankelijk van ervaring natuurlijk), maar ook met zelfstandigheid, ruimte voor eigen ideeën, ontwikkelingsmogelijkheden en de vrijheid van (deels) hybride werken. Zo komen hard werken, ambitie en plezier samen!


Jij:

  • Werft en selecteert nieuwe collega’s
  • Belt sollicitanten, voert interviews, plant gesprekken en bewaakt de gehele werving procedure 
  • Onderhoudt contact met hiring managers en zorgt voor stakeholdermanagement
  • Neemt deel aan verschillende recruitment/hr-projecten
  • (her)schrijft vacatures, plaatst deze en beheert ze


Over Hans Anders

Al sinds 1982 ziet Hans dingen Anders. Vooral dat goede oog- en hoorzorg voor iedereen bereikbaar moet en kan zijn. In de moderne off- en online winkels van Hans krijg je altijd én-én-én. Dus persoonlijke, geavanceerde oog- en hoorzorg van de deskundige opticiens en audiciens. De allernieuwste collecties brillen, zonnebrillen, lenzen en hoortoestellen van eigen- en andere topmerken. Dezelfde kwaliteit glazen en coatings. En dat allemaal voor de laagste prijs in de markt!


Het team 

Het HR-team binnen Hans Anders (13 fte) is onderverdeeld in drie onderdelen, waar recruitment er één van is. Hier werk jij samen met twee collega’s. Bij Hans Anders is er – letterlijk en figuurlijk - oog en oor voor jou en jouw mening en inbreng telt dus. Bij Hans Anders zorgen ze ervoor dat er altijd tijd en ruimte is voor ontspanning en fun. Jij levert van nature input om ervoor te zorgen dat de afdeling HR de leukste afdeling is en blijft.Functie:Corporate Recruiter
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3700 – 4200
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via marjolein.touber@fygi.nl of 654274666. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Corporate Recruiter FYGI 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures