Vacature Coördinerend Verzorgende

Coördinerend Verzorgende in Woudrichem

Coördinerend verzorgende

 • 24-28
 • PG (kleinschalig wonen)

Draag je in de verzorging graag de verantwoordelijkheid en kan je heel goed samenwerken? Dan past een somatische afdeling jou vast als een jas en komen wij graag met je in gesprek. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste coördinerend verzorgende voor 24-28 uur per week voor locatie Lemmenskamp in Woudrichem.

Wat ga je doen?

Als coördinerend verzorgende zorg je voor een optimale en persoonlijke verzorging en begeleiding van de cliënten van locatie De Lemmenskamp. Je hebt een afwisselend en uitdagend takenpakket waarbij je de cliënten helpt bij hun dagelijkse activiteiten en ondersteunt bij de persoonlijke verzorging en verpleging. Ook zorg je voor extra aandacht en begeleiding waar nodig en ga je zorgvuldig om met diverse ziektebeelden waar je mee te maken krijgt en (gedrag)problematiek. Je denkt je creatief mee over de mogelijkheden, waarbij het doel is dat de cliënt zo lang mogelijk de regie kan blijven houden over zijn of haar leven.

Wij houden de lijntjes graag kort. Je hebt uiteraard veel contact met je cliënten, maar ook met mantelzorgers, familie en een betrokken, multidisciplinair team. Je werkt goed samen binnen een hecht en gezellig team. Samen zorgen jullie ook voor een compleet rooster, waarbij je zorgt voor een gezonde privé-werk balans.

Jij bent een belangrijke en onmisbare schakel tussen cliënt, het netwerk rondom de cliënt en jouw team!

Er ligt een gigantische maatschappelijke opgave voor ons, die ons dwingt om anders te gaan kijken naar de inrichting van de zorg. Samen met je kijk je ook naar de ontwikkelingsmogelijkheden binnen de functie van de functie van coördinerend verzorgende. Past de functie nog zoals 'ie is, of moet het anders? Jij kijkt graag met een vernieuwende en kritische blik naar veranderingen die nodig zijn om ook in de toekomst de kwaliteit te kunnen blijven bieden.

Waar ga je werken?

De Lemmenskamp is een moderne locatie in Woudrichem waar bewoners zelfstandig in een appartement wonen en er meerdere mogelijkheden zijn voor het ontvangen van zorg. Zo beschikken we over een speciale afdeling voor cliënten met een lichamelijke aandoening, waar we ook aanvullende zorg kunnen bieden wanneer bewoners last hebben van geheugenproblemen, verwardheid of beginnende dementie. Voor cliënten in een verder gevorderd stadium van dementie is er een beschermende afdeling waar men rustig in een kleine groep kan wonen. Wie bieden ook dagbesteding. Eén ding is zeker bij De Lemmenskamp, gastvrijheid staat hoog in het vaandel!

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG
 • Je kunt je vinden in en draagt bij aan de Maatschappelijke Opgave
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met de doelgroep, maar affiniteit is nog veel belangrijker
 • Je hebt een professionele en zelfstandige beroepshouding
 • Je hebt een belevings- en vraaggerichte visie op wonen, welzijn en zorg
 • Je bent goed bestand tegen weerstand en complexe vraagstukken ga je aan
 • Je bent betrokken, creatief en denkt in mogelijkheden
 • Je hebt een gastvrije, flexibele en positieve instelling en open karakter
 • Je bent een fijne collega

Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige functie met een uitdagend takenpakket, waarbij je veel vrijheid hebt en mag meedenken op alle fronten
 • Direct een vast contract voor 24 tot 28 uur per week
 • De mogelijkheid om samen met je collega's je eigen rooster te bepalen
 • Salarisinschaling en ORT conform cao VVT. De functie van coördinerend verzorgende is ingedeeld in functiegroep FWG 40 (maximaal € 3.417,15 o.b.v. 36 uur), afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% dat wordt uitbetaald in mei en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% dat wordt uitbetaald in november
 • Een warm welkom bij de Intro Show , in het theater van Mijzo
 • Toegang tot de Mijzo-app , waar je jouw onboarding bij Mijzo gemakkelijk kunt volgen
 • Leuke extra's zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sport abonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Wie zijn wij?

Mijzo ziet mij

Met een open, nieuwsgierige blik naar de toekomst en vanuit de visie op positieve gezondheid, is Mijzo aanjager in de transformatie van zorg om mensen met een kwetsbare gezondheid zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling te laten geven aan hun leven. Mijzo staat voor respectvolle aandacht: voor mensen, voor ons werk én voor elkaar. Zo halen we het beste in elkaar naar boven, elke dag weer. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: eigen, open, ontdekken en samen.

Lees meer over onze missie en visie op www.mijzo.nl.

Nieuwsgierig naar werken bij Mijzo?

Voor alle informatie over werken en leren bij Mijzo, kun je terecht op www.werkenbijmijzo.nl.

Geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Dan horen we heel graag van je! Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatieknop.

Dan kun je contact opnemen met a.i. Zij is te bereiken op telefoonnummerFunctie:coördinerend verzorgende
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3417 – 3417
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mijzo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Coördinerend Verzorgende Mijzo 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures