Vacature Coördinator

Coördinator in Gorinchem

Tijd over en toe aan iets nieuws?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Dress for Success Gorinchem

Schelluinsevliet 15

T:

E:

Tijd over en toe aan iets nieuws?

Kom naar de Proeverij

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze organisatie. Gelukkig zijn er al veel mensen enthousiast. Maar er zijn altijd extra handen nodig. Daarom staan wij op vrijdag 3 februari op de Proeverij van het vrijwilligerssteunpunt Gorinchem! Kom langs en ga in gesprek met ons en met al die met inwoners die al vrijwilligerswerk doen. En proef van de ervaringen en van de lekkere hapjes die worden aangeboden.

Het Wow effect!EenEen heel mooi artikel over Dress for Success Gorinchem in de glossy van Quiet Drechtsteden.Dress for Success Gorinchem werkt regelmatig samen met Quiet om zo cliënten weer helemaal blij te maken met stylingadvies en een nieuwe set kleding. Het gaat niet alleen om de set kleding, maar om veel meer. De persoonlijke aandacht en de tijd voor iemand nemen zodat ze weer stralend en zelfverzekerd de deur uit gaan.Quiet is een hele mooie organisatie met een aantal vestigingen verspreid over Nederland die aandacht vraagt voor armoede.Ze helpen mensen op allerlei manieren. Een aantal voorbeelden:Een fietsenmaker die af en toe gratis reparaties uitvoert, een restaurant welke wekelijks een tafeltje dekt, een landelijke keten die onverkochte apparaten aanbiedt en ga zo maar door.Iedereen, bedrijf of particulier, draagt naar eigen inzicht bij, met geld of een dienst of goederen.En dat is zoveel waard! Je bezorgt iemand een geluksmoment en geeft iemand weer het gevoel mee te doen aan de maatschappij.Wil je meer weten over Quiet?KijkKijk dan op www.quiet.nlLocatie Dordrecht:Aardappelmarkt 193311 BA

De missie van Dress for Success® is vrouwen en mannen in staat te stellen economische onafhankelijkheid te bereiken, met een ondersteunend netwerk, professionele kleding en de ontwikkeling van vaardigheden om beter te functioneren in hun werk en persoonlijk leven.Functie:coördinator
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dress for Success via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Coördinator Dress for Success 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures