Vacature Coördinator

Coördinator in Gorinchem

Tijd over en toe aan iets nieuws?

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

T:

E:

Ruim twee en een half jaar geleden zijn we verhuisd naar onze heerlijke ruime winkel aan de Schelluinsevliet 15. Gorkum TV heeft toen een mooi filmpje van onze winkel gemaakt. Het geeft nog steeds een goed beeld van onze winkel en ons werk.

Je bent van waarde!…… je spullen zijn dat ook. Dat is wat onze kledingdonateur Ruth veel zegt en tegen komt als zij mensen helpt om orde aan te brengen in hun leven. In haar woorden: vaak gaat dat om het uitzoeken van spullen, waardoor je overzicht krijgt. En inzicht, want vaak hebben we meer spullen dan we nodig hebben of gebruiken. Zo ook met kleding. Wat een geweldige uitkomst dat je je kleding dan beschikbaar kunt stellen, zodat een ander daar plezier aan heeft.

Met deze mooie bijdrage van het Oranje Fonds kan Dress for Success Gorinchem het werk van haar vrijwilligers makkelijker en veiliger maken. Dit bedrag wordt besteed aan het aanschaffen van een goede professionele wasmachine.

De missie van Dress for Success® is vrouwen en mannen in staat te stellen economische onafhankelijkheid te bereiken, met een ondersteunend netwerk, professionele kleding en de ontwikkeling van vaardigheden om beter te functioneren in hun werk en persoonlijk leven.Functie:coördinator
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dress for Success via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Coördinator Dress for Success 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures