Vacature Consulent Schulddienstverlening

Consulent Schulddienstverlening in Gorinchem

Consulent Schulddienstverlening

  • Aantal uur: 36
  • Opleidingsniveau: HBO

Wat ga je doen?

Als consulent schulddienstverlening help je mensen financieel zelfredzaam te worden. Je ondersteunt, begeleidt, stimuleert en motiveert mensen om te werken aan de oplossing van hun schuldenproblematiek. Je voert intakegesprekken en beheert het totale proces van aanvraag tot en met nazorg. Je stelt een plan van aanpak op en draagt zorg voor in- en externe afstemming en uitvoering van dit plan. Daarnaast bewaak je het schulddienstverleningstraject en geef je voorlichting en advies aan cliënten. Begeleiding en nazorg is een belangrijk onderdeel van je werk. Dit doe je niet alleen. Samen met collega's van Avres en onze sociale partners zorg je ervoor dat mensen de best mogelijke ondersteuning krijgen. Daarnaast voer je werkzaamheden uit in het kader van Vroegsignalering en de hersteloperatie Toeslagen.

Waar kom je te werken?

De functie maakt onderdeel uit van het team Schulddienstverlening (SDV). Dit team bestaat uit schulddienstverleners, schuldregelaars, budgetbeheerders en financieel administratieve medewerkers.

  • "Een leuk gedreven team"

Wie ben jij?

Je bent vaardig in het signaleren en analyseren van schuldenproblematiek. Je bent in staat om contact aan te gaan en aansluiting te vinden bij verschillende doelgroepen. Jij bent nauwkeurig en klant- en oplossingsgericht. Je krijgt energie van het verder helpen van mensen, hebt oog voor de situatie en verliest het belang van de schuldeisers niet uit het oog. Daarnaast kijk je naar de eventuele ondersteuning die ook op andere leefgebieden nodig is en zoekt daarin de samenwerking. Hierbij zet je in op gedragsverandering bij klanten en weet je hen te inspireren zodat zij doelen kunnen stellen en deze ook weten te behalen.

Wat neem je mee?

Jij hebt een HBO-opleidingsniveau in een relevante richting en minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Kennis van Allegro is een pré.

Wat bieden we jou?

Afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.537,- bruto per maand (functieschaal 9) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Verder zijn wij een moderne werkgever. Wij kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder meer reiskosten, werktijden en studiefaciliteiten. Ook beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget.

Procedure

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor een jaar; bij goed functioneren kan dit verlengd worden.

Solliciteren

Herken je jezelf in dit profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie per mail: . Sollicitaties zonder motivatiebrief zullen niet in behandeling worden genomen. De reactietermijn sluit zodra wij de geschikte kandidaat hebben gevonden, dus solliciteer snel!

Bezoekadres

Stadhuisplein 1
4205 AZ Gorinchem

Postadres

Postbus 50
4200 AB GorinchemFunctie:consulent schulddienstverlening
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4537 – 4537
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeenschappelijke Regeling Avres via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Consulent Schulddienstverlening Gemeenschappelijke Regeling Avres 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures