Vacature Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst

Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst in Gorinchem

DMLUX

Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst

Werken bij de snelst groeiende producent van verlichtingsarmaturen? Wij bieden al meer dan 23 jaar een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt. Onze dealers zijn projectverlichters, licht- en elektrotechnische groothandels. DMLUX is een ondernemende en vakkundige organisatie die haar klanten ondersteunt met adviezen en oplossingen. Onze klanten mogen er vanuit gaan dat onze producten gewoon goed zijn. Uiteraard gaan we voor installatie gemak en de beste efficiëntie van onze armaturen. Onze mensen vormen de kracht van DMLUX. Een stralende glimlach, een excellente service en klantgerichtheid zorgt voor toegevoegde waarde. Want mensen doen zaken met mensen. Wij zoeken een enthousiaste collega die op zelfstandige en verantwoordelijke wijze relaties op commercieel en licht-technisch gebied op- en uitbouwt. Je bent bekend met AutoCAD en DiaLUX, hebt kennis van verlichting en bent altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant.

  • refId=aa5e6c25-fdd7-49fe-ac1b-150186ca7937&trackingId=XjM3BuRQ92zeO153RgHpg
  • STAND: C07

Wij bieden al meer dan 23 jaar een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt. Onze dealers zijn projectverlichters, licht- en elektrotechnische groothandels.

DMLUX is een ondernemende en vakkundige organisatie die haar klanten ondersteunt met adviezen en oplossingen. Onze klanten mogen er vanuit gaan dat onze producten gewoon goed zijn. Uiteraard gaan we voor installatie gemak en de beste efficiëntie van onze armaturen.

Onze mensen vormen de kracht van DMLUX. Een stralende glimlach, een excellente service en klantgerichtheid zorgt voor toegevoegde waarde. Want mensen doen zaken met mensen.

Wat ga je doen?::
· Uitwerken van aanvragen en offertes;
· Het intekenen van lichtplannen en maken van lichtberekeningen via AutoCAD en DiaLUX;
· Ondersteuning van sales, telefonische contacten met relaties op commercieel en licht-technisch gebied;
· Projectopnames en/of een advies ter plekke;
· Daarnaast verwerk je de informatie en aanvragen die je ontvangt vanuit de salesafdeling en onze klanten.

Functie Eisen
· Commerciële instelling
· Werk- en denkniveau HBO
· Organisatorisch / Planmatig sterk
· Ervaring met Dialux Evo is een pré
· Hoofd- en bijzaken kunnen scheiden
· Kennis van de Duitse en/of Engelse taal
· Affiniteit met techniek en kennis van verlichting vereist
· Bereidheid jezelf continue te blijven ontwikkelen.

Wat hebben we te bieden?
Een ontzettend leuke job met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Een leuke uitdaging om onze ambitie en groei verder door te zetten met een leuke groep collega's, klanten en toeleveranciers. Je krijgt de kans om zowel beurzen als onze partner fabrikanten te bezoeken. Wij houden van gezelligheid, met ons team, met onze leveranciers en natuurlijk met onze klanten.

Uiteraard staat daar een goed salaris tegenover (passend bij jouw kennis en ervaring), 25 vakantiedagen, 6 ATV dagen en nog veel meer….Functie:technisch commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Next Level via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst Next Level 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures