Vacature Commercieel Binnendienst Medewerker

Commercieel Binnendienst Medewerker in Gorinchem

Medewerker Commerciele Binnendienst

Beschik jij over enig technisch inzicht en wil je dit inzetten in een ondersteunende rol op een salesafdeling? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

 • Merford
 • 40 uur per week
 • Gorinchem

Omschrijving

De functie

Als commerciële binnendienst medewerker bij Merford Acoustic Materials, ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden ter ondersteuning van onze Sales- en Accountmanagers. Je geeft technisch advies met betrekking tot de keuze voor de juiste materialen. Staat telefonisch klanten te woord voor de operationele zaken. Het opstellen en verwerken van offertes en het ons CRM systeem up-to-date houden. Ook vragen we jou om onze forecast, lopende orders, contracten en afspraken te monitoren. Het werk kenmerkt zich door verkooptrajecten bij bestaande en nieuwe klanten met de focus op lange termijn relaties. Zij bevinden zich in diverse sectoren.

Interne samenwerking

Binnen deze functie werk je nauw samen met je collega's van de afdeling sales/verkoop binnendienst. De sales engineers zijn samen met de accountmanagers verantwoordelijk voor het uitwerken van salesaanvragen. Jij hebt hierin een ondersteunende rol en je zult hierbij veelvuldig contact hebben met je directe collega's, maar ook met andere collega's binnen de organisatie, zoals met de afdelingen inkoop of productie. De Sales Manager is je leidinggevende, coach en klankbord bij complexe vraagstukken.

Vereisten

Wij zoeken

We zijn op zoek naar een punctuele collega met commercieel inzicht en een dienstverlenende instelling. Dit vertaalt zich naar een hoge mate van klantgericht werken. Daarnaast herken je jezelf in onderstaande vereisten:

 • Technisch inzicht en commercieel-administratief talent komen in jouw profiel samen door de combinatie van je opleiding en werkervaring (of stage-ervaring);
 • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden, je kunt goed luisteren en je beschikt over het vermogen je oprecht in de klant te kunnen verplaatsen en mee te denken;
 • Je bent zelfsturend, je kunt goed het overzicht behouden en je blijft vriendelijk en servicegericht bij tijdsdruk;
 • Beheersing van programma's als Word, Excel en PowerPoint zijn vanzelfsprekend. Beheersing van ERP- en CRM-systemen zoals Exact Globe of Synergy is een pre;
 • Goede beheersing (spreken en schrijven) van de Nederlandse taal is vereist. Spreek- en schrijfvaardigheid in het Engels en andere talen is een pre.

Wat Merford jou kan bieden

Merford is een familiebedrijf met 150 medewerkers. We kennen onze collega's persoonlijk en houden elkaar aangesloten. We willen ons werk heel goed doen, maar we doen het ook vooral samen. Werkplezier, gezondheid en duurzaamheid vinden we belangrijk. Regelmatig worden bij Merford leuke uitjes en gezellige borrels georganiseerd. Naast onze warme cultuur bieden we jou:

 • Uitdagende en afwisselende baan als commercieel binnendienst medewerker;
 • Een zelfstandige functie in een professioneel en betrokken team, waarbij jouw bijdrage erg wordt gewaardeerd;
 • Een ruime, moderne werkplek in een mooi pand;
 • Actieve coaching door je leidinggevende en ruime mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Een passend salaris bij jouw kennis en ervaring, aangevuld met 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen(o.b.v. een fulltime dienstverband), moderne secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima pensioenregeling;
 • Laptop;
 • Thuiswerkdag in overleg te bepalen, en gratis lunch op de zaak;
 • Kilometervergoeding als je verder dan 10 kilometer van kantoor woont.

Interesse?

Heb je nog een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met (), telefoonnummer . Je kunt ook een mail sturen via .Functie:commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:29-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Merford via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Commercieel Binnendienst Medewerker Merford 29-09-2023

Bekijk ook andere vacatures