Vacature CNC Kanter

CNC Kanter in Gorinchem

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar nieuwe collega's:

  • METAALBEWERKER- voor deze functie zoeken we iemand die het leuk vind om vele werkzaamheden binnen de metaalbranche uit te voeren. Denk aan bijvoorbeeld zagen, knippen, boren, tappen, helpen bij de logistiek (inpakken), intern transport, opruimwerkzaamheden en/ of ontbramen.
  • SAMENSTELLER/ LASSER (NON)-FERRO - voor deze functie zoeken we iemand met werkervaring in constructiebankwerk staal, die kan samenstellen + lassen van plaatwerk/constructiedelen.
  • CNC kanter - als ervaren CNC kanter ga je bij ons aan de slag met de Trumpf of Darley kantbank. De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig programmeren van de machine(s) en buigen van plaatdelen aan de hand van tekeningen en werkbonnen.

Ben je geïnteresseerd in een van de openstaande vacatures?

Bij Post Metaalbewerking B.V. zijn we trots op ons werk. Iedere collega draagt zijn of haar steentje bij aan een tevreden klant. Iedereen kan dus het verschil maken!

Je merkt ook de betrokkenheid binnen het bedrijf, iedereen kent elkaar en veel collega's werken er al jaren. Daarom is er ook veel kennis en ervaring aanwezig die continu overgedragen wordt op de jongere generatie. Wij zijn niet voor niets aangesloten als erkend leerbedrijf bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).


Post Metaalbewerking B.V.

Boezem 20
4206 CB Gorinchem
Nederland


Functie:cnc kanter
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Post Metaalbewerking via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. CNC Kanter Post Metaalbewerking 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures