Vacature Cliënt Coördinator

Cliënt Coördinator in Hoornaar

Als Cliënt Coördinator ben jij de spin in het web die ervoor zorgt dat onze cliënten de best mogelijke zorg ontvangen. In deze uitdagende rol ben jij de schakel tussen de cliënt, zijn of haar familie en je collega's. Hiermee kun jij echt het verschil maken in de zorg!

Volg je momenteel de opleiding tot Cliënt Coördinator of wil je deze gaan volgen? Dan gaan wij ook graag met je in gesprek.

De functie
Als Cliënt Coördinator ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van zorg, welzijn, diensten en services rondom de cliënten in jouw ZIP-team. Samen met de cliënt en zijn netwerk maak je afspraken over de inrichting van diens leven en het daarbij passende pakket aan zorg, welzijn, diensten en services op basis van de geïndiceerde ZZP. In je functie fungeer je als eerste contactpersoon en nodigt het netwerk uit tot participatie. Tijdens jouw verantwoordelijke diensten coördineer je de te verrichten taken en werkzaamheden binnen het team. Samen met je collega's uit het team doe je je werk met als doel de kwaliteit van leven van de cliënt in stand te houden of te bevorderen waarbij de cliënt maximale eigen regie heeft. De gemaakte afspraken leg je vast in het zorgleefplan. In je functie geef je aanwijzingen en zo nodig instructie aan collega's, leerlingen, stagiairs, vrijwilligers en mantelzorgers die betrokken zijn bij de cliënten.

Jouw profiel

 • Minimaal een afgeronde opleiding mbo Verzorgende IG (niveau 3) en in het bezit van het certificaat 'Cliënt Coördinator' of bereid een soortgelijke opleiding te volgen;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in de zorg;
 • In de heb je ervaring opgedaan (pré);
 • Lid van het kwaliteitsregister V&V of bereid hiervan lid te worden;
 • Je kunt aantonen dat je bekwaam bent om voorbehouden en risicovolle handelingen te verrichten;
 • Je volgt ontwikkelingen in het vakgebied en houdt jouw vakkennis op peil;
 • Je bent initiatiefrijk en proactief werken voor de coördinatie van zorg is voor jou geen probleem;
 • Een collegiale en flexibele instelling; je houdt van zelfstandig werken, maar ook van de kracht van een goed team;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden, tact, klantgerichtheid en inlevingsvermogen spreken voor jou als vanzelf.

Dit bieden wij
Naast een afwisselende functie in een professionele en continu lerende, verbeterende organisatie bieden wij jou:

 • Een salaris conform CAO Verzorging, Verpleging en Thuiszorg (VVT). Inschaling in FWG 40 van minimaal € 2.495,33 en maximaal € 3.254,43 op basis van 36 uur. Periodiek is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een contract voor een jaar met uitzicht op vast;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelsvereniging, fietsenregeling, tabletregeling, bedrijfsfitness, uitruil reiskosten woon- werkverkeer en flexibel werken;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij door kunt groeien.
 • Werken in een kleinschalige setting met een gezellig team waarin je warm ontvangen wordt.
 • Een open cultuur waarin er ruimte is voor jouw inbreng en die van jouw collega's.

Wil jij deze kans niet laten schieten? Dan komen we graag met jou in contact!

Wil jij eerst eens sfeer proeven in onze organisatie, voordat je gaat solliciteren? Dan is het mogelijk om een dag(deel) mee te lopen! Neem dan contact op met Cynthia Brouwer, Recruiter via of telefonisch via .Functie:cliënt coördinator
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:2495 – 3254
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Lange Wei via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Cliënt Coördinator De Lange Wei 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures