Vacature chemisch laborant - QC representative - dagdienst

chemisch laborant - QC representative - dagdienst in Gorinchem

Functieomschrijving

Werk jij graag in een laboratorium en heb jij een passie voor analyses? Kom dan werken als QC representative bij Corbion in Gorinchem! In deze functie werk je aan diverse projecten. De afdeling productie biomaterialen produceert monomeren en polymeren voor de medische en farmaceutische industrie. Zij produceren en verkopen een breed productenpakket monomeren en biodegradeerbare (co)polymeren.

Deze producten worden als grondstof gebruikt voor biomedische en farmaceutische toepassingen die aan strenge cGMP-richtlijnen moeten voldoen. Vanuit melkzuur maken ze polylactiden. Deze gebruiken ze in een later stadium voor het maken van botschroeven, stents en medicijnafgiftesystemen.

Voel je al een bepaalde chemie? Mooi! Lees snel verder!

wat bieden wij jou
 • Een zeer goed salaris op basis van ervaring
 • Werken in dagdienst
 • Uitzicht op een vast contract
 • Je krijgt een 13e maand
 • € 0,21 per km met een maximum van € 8,82 per dag
 • Nooit stilstaan, altijd ontwikkelen
wie ben jij

Als QC representative maak het verschil. Je bent flexibel en neemt je verantwoordelijkheid. Ook vind je routine belangrijk en vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken. Verder heb jij:

 • Je hebt een afgeronde MLO in de richting van analytische chemie;
 • Bij voorkeur al enige werkervaring in een QC-omgeving;
 • Kennis van analytische technieken zoals HPLC, ICP, AAS, titratie, pH, nat-chemische methoden etc. is een pré;
wat ga je doen

Je werkt op het lab waarbij je analyses gaat doen op verschillende monsters. Je maakt gebruik van technieken zoals HPLC, ICP, AAS, titratie etc. In het begin voer je vooral routinematige analyses uit.

 • Uitvoeren van analyses op samples;
 • Uitvoeren van rapportages;
 • Netjes draaiende houden van het lab;
 • Samenwerken met collega's;
 • Bijdragen aan de uitbreiding en verbetering van de QC afdeling.
waar ga je werken

Corbion is de wereldwijde marktleider op het gebied van melkzuur en melkzuurderivaten en een vooraanstaand leverancier van emulgatoren, functionele enzymenmixen, mineralen, vitamines en uit algen gewonnen ingrediënten. Deze duurzame oplossingen voegen onderscheidende functionaliteiten toe aan producten in markten zoals voeding, huishoudelijke producten, persoonlijke verzorging, diervoeding, geneesmiddelen, medische implantaten en bioplastics. Met fabrieken en R&D-centers in Nederland, Spanje, de VS, Brazilië, Mexico en Thailand en verkoopkantoren in meer dan 100 landen.

sollicitatie

Ben jij de chemisch laborant die we zoeken? Reageer dan direct via de onderstaande gegevens! Voor vragen rondom de vacature kan je contact opnemen met 06-47660632 (ook via whatsapp) of via accounttechniekzw@nl.randstad.com.

#techniekzuidwest

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:chemisch laborant
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3300 – 3300
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via gino.van.der.vegt@nl.randstad.com of 647660632. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. chemisch laborant – QC representative – dagdienst Randstad 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures