Vacature Change Manager

Change Manager in Gorinchem

Gorinchem €3450 - € 5050 Afdeling Change Management ⏰Fulltime/Parttime

Vind jij het leuk om het Change Management team hands-on te coördineren terwijl je het change-proces optimaliseert, schaalbaar maakt en naar een volgend niveau tilt? Dan is de rol van Change Manager bij Proxsys zeker wat voor jou!

⏰ Fulltime/Parttime


Vind jij het leuk om het Change Management team hands-on te coördineren terwijl je het change-proces optimaliseert, schaalbaar maakt en naar een volgend niveau tilt? Dan is de rol van Change Manager bij Proxsys zeker wat voor jou!

Dit vind jij leuk om te doen:

Dit vind jij leuk om te doen

Het Change Management team binnen Proxsys zorgt ervoor dat de grote en de niet-standaard wijzigingen zowel gecontroleerd als goed-doordacht plaatsvinden, zodat zowel onze klanten als onze support en beheer-afdelingen er zo weinig mogelijk gevolgen van ondervinden.


Maandelijks verwerkt het Change Management team zo'n 100 tot 200 changes van klein tot groot. Hierbij kun je denken aan locatie opleveringen, Microsoft Server of applicatie upgrades, of VoIP inrichtingen en wijzigingen.


Als Change Manager ben je eindverantwoordelijk voor alle changes en stuur je jouw 5-koppige team zowel functioneel als HR-technisch aan.


De mooiste verandering die je teweeg mag brengen, is het meenemen van zowel jouw klanten als jouw collega's, in het nieuwe change proces waar elke wijziging sinds vorig jaar volgens moet verlopen. Jij brengt het tot leven en je bouwt aan het change-management.


Maar dagelijks ben je wel echt hands-on bezig met het change-proces. Je managet niet alleen het proces. Je bent zelf ook bezig met het plannen, coördineren en in contact staan met zowel je collega's, klanten en leveranciers. Hierin geniet je de dynamiek van zowel de verschillende type changes zoals hierboven benoemd, als ook de grote klant-overstijgende changes vanuit het platformteam.


Voor de coördinatie schakel je met jouw 5 Microsoft-, netwerk- en VoIP engineers die je waar nodig voorziet van tips en trucs. Voor je planning of extra mankracht, schakel je ook met o.a. Techleads, Field Engineers en Pre-sales.


In de coördinatie is de werkvoorbereiding cruciaal voordat je doorschakelt met je engineers. Dit houdt in dat je het hele Change-proces zowel binnen Proxsys als bij de klant doorgrondt en doorloopt vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Je inventariseert wie hierbij betrokken moeten worden en haakt ze aan bij het proces.


Hier herken jij jezelf in

  • HBO denk/werkniveau;
  • Algemene kennis van werkplekken, hardware, Microsoft clouddiensten (Azure en Microsoft 365);
  • Ervaring met procesmanagement (ITIL) en certificaten;
  • Gewend de spil in het web te zijn tussen mens en techniek;
  • Vanuit jouw open persoonlijkheid kun je feedback geven en ontvangen;
  • Een organisatorisch talent;
  • Je staat krachtig in je schoenen. Als jij zegt dat iets moet gebeuren, dan gebeurt dat ook.

Niks voor jou, maar wel voor iemand die je kent?

Dit hebben wij jou te bieden!

Over Proxsys

Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken. Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten.

Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn. Daarom bieden wij één compleet systeem. Onze klanten kiezen voor alles-of-niets. Wij richten zelf álle techniek in en zorgen dat álles werkt.

Pas jij in ons team?

Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega's van de servicedesk. Hoe kunnen wij jou een sfeerimpressie geven van de afdeling? We hebben een video gemaakt waarin jouw toekomstige collega's hun ervaring delen met het werken bij Proxsys!

Word jij onze Change Manager?

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Word jij onze Change Manager?

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Contact: We doen even een kort belletje.
1e Gesprek: Je komt gezellig bij ons langs om kennis te maken.
2e Gesprek: We bespreken de details en doen vaak een assessment.

Ben je zeker van je zaak en kom je bij ons werken? Solliciteer dan direct!
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter .Functie:change manager
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3450 – 5050
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PROXSYS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Change Manager PROXSYS 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures