Vacature Bso+ Begeleider

Bso+ Begeleider in Woudrichem

Vervanging zwangerschapsverlof met mogelijkheid tot verlenging

Zoek je extra uitdaging in de kinderopvang? Dan is onze BSO en BSO+ groep wellicht wat voor jou! De BSO+ groep is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd met een extra zorgbehoefte. Het kan zowel gaan om kinderen die naar het speciaal basisonderwijs gaan als kinderen die naar het regulier onderwijs gaan. Zie je de behoefte achter het gedrag en weet je hoe je hierop kan inspelen. Kinderen op de BSO+ groep zijn welkom om zich samen te voegen met de andere BSO kinderen en gezamenlijk activiteiten uit te voeren, maar wanneer zij behoefte hebben aan rust, kunnen zij zich terugtrekken op hun eigen groep. Het bieden van emotionele en lichamelijke veiligheid staat bovenaan. Hiernaast wordt er bijgedragen aan persoonlijke en sociale competenties en worden normen en waarden overgedragen. Voor ieder kind op de BSO+ groep wordt een individueel plan opgesteld, met doelen die bij het kind passen. Als BSO+ begeleider ben je je bewust van deze doelen en probeer je in het dagelijkse leven hieraan te werken.

We hebben 12-20 uur per week beschikbaar op onze BSO en/of BSO+ groep. Hiernaast hebben we regelmatig inval nodig op het kinderdagverblijf. Het is een pré als je ook als allround invalkracht aan de slag wilt gaan, zoals het overnemen van ziekte en verlof op zowel de BSO als het KDV.

Wat bieden wij

- Een contract voor 12-20 uur

- Een functie waarbij je je creativiteit en enthousiasme tot uiting kan laten komen

Wat verwachten we van jou?

- Een relevante opleiding

- Enthousiasme, inzet en een mooi blik richting kinderen

- Verantwoordelijkheidsgevoel voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen, met de bijbehorende werkzaamheden volgens het functieboek van de CAO.Functie:bso+ begeleider
Startdatum:21-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kinderopvang Buitengewoon via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Bso+ Begeleider Kinderopvang Buitengewoon 21-10-2023

Bekijk ook andere vacatures