Vacature Bestuursleden

Bestuursleden in Gorinchem

Wijzig contrast

Donker thema

SamenGorinchem

Vacature bestuursleden voor stichting Schutse Vriendenkring

Voor onze mooie stichting zijn wij op zoek naar enthousiaste bestuursleden.

Het doel van de Schutse Vriendenkring

De Schutse Vriendenkring zet zich in om financiële middelen te werven. Met deze financiële middelen kan de stichting de bewoners van WZC de Schutse verblijden met het mogelijk maken van wensen zoals extraatjes of activiteiten. De stichting tracht haar doel onder meer te bereiken door middel van het werven van fondsen en subsidies.

Welke algemene vaardigheden vragen wij?

Als bestuurslid neem je actief deel aan het bestuur. Je bepaalt mede het beleid van de Stichting en speelt een grote rol bij fondsenwerving. Het is belangrijk dat je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en dat je digitaal vaardig bent.

Vacature secretaris:

Als secretaris ben je de contactpersoon voor de stichting en daarmee verantwoordelijk voor de correspondentie. Daarnaast verzorg je de notulen tijdens een vergadering. Heb je bestuurlijke en organisatorische ervaring? Dit is een pre maar geen vereiste.

Vacature algemeen bestuurslid:

Als algemeen bestuurslid heb je geen vastgestelde bestuursfunctie. Je draait mee binnen het werven van fondsen en organiseren van geldwervingsacties. Heb je bepaalde vaardigheden die van toegevoegde waarde zijn? We horen ze graag.

Tijdsinvestering

Het bestuur komt gemiddeld 1 keer per maand samen voor een vergadering (ongeveer 1 uur). Daarnaast wordt er nog tijd van je gevraagd rondom de acties voortkomend uit de vergaderingen.

De Schutse Vriendenkring werkt onafhankelijk van Rivas Zorggroep en de leden verrichten hun werkzaamheden op vrijwillige basis.

Ben je enthousiast, heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met de Schutse Vriendenkring;Functie:bestuursleden
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SamenGorinchem via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Bestuursleden SamenGorinchem 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures