Vacature Begeleider

Begeleider in Gorinchem

Dit betreft een oude vacature! Reageren op deze vacature zal geen gevolg hebben. Kijk hier voor een actueel overzicht! Excuus voor het ongemak.

Voor de ondersteuning en begeleiding van cliënten met een matige tot lichte verstandelijke beperking die wonen op de locatie in Gorinchem, zijn wij op zoek naar parttime s.

Jouw functie

Woonlocatie is een nieuwe woonlocatie met een relatief nieuw team. Ook de bewoners wonen er nog maar kort. Dit betekent dat je bijdraagt aan de opbouw van de locatie en dat het team nog verder werkt aan het vormen van de structuur.
De zeggenschap en regie van de cliënt staan centraal en teamleden weten actief het netwerk van de cliënt te betrekken. Wij streven naar zelfstandigheid in het team en de verantwoordelijkheid voor cliënten wordt gezamenlijk gedragen.
Je biedt ondersteuning en begeleiding aan cliënten met een matige tot lichte verstandelijke beperking. De locatie bestaat uit 24 appartementen verdeeld over 3 verschillende afdelingen, afhankelijk van de zelfstandigheid van de client. De cliënten wonen in hun eigen appartement, maar zij kunnen ook gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes tijdens de maaltijdtijden, koffie/ thee drinken en andere gezamenlijke activiteiten. Het is een fijne locatie om te werken; je bent voornamelijk als aan de slag en ADL taken komen weinig voor.

Jouw profiel

Voor het uitvoeren van deze uitdagende en zelfstandige functie heb je een afgeronde beroepsopleiding op niveau 3 afgerond, zoals MMZ3. Hiernaast:
 • Ben je zelfstandig en flexibel
 • Ben je in staat om een prettige woonsfeer te creëren, waar cliënten zich thuis voelen
 • Kun je structuur en duidelijkheid bieden aan cliënten die dit nodig hebben
 • Weet jij humor in te zetten in het contact met cliënten, maar ook in het contact met collega's

Een dag op de

Bij de start van de dag begeleid je de cliënten die hulp nodig hebben bij het opstaan en de voorbereidingen voor hun werk of dagbesteding. Een aantal cliënten blijven thuis; tijdens je dagdienst begeleid je deze cliënten door ondersteuning te bieden waar nodig (denk aan samen boodschappen doen, samen een vaatje doen, een begeleidingsgesprek voeren, etc.).
Rond 15.00 uur vindt de overdracht plaats voor de avonddienst. Je helpt de cliënten bij het omschakelen van de dagbesteding naar de thuissituatie. Hierna starten de ondersteuningsmomenten. Zo kunnen cliënten helpen bij het voorbereiden van de avondmaaltijd en 's avonds stuur je hen aan om zich klaar te maken voor het naar bed gaan.
De contracturen kunnen in overleg worden vastgesteld. Voor de s kun je kiezen tussen 16 tot 28 uur. Eventueel is er mogelijkheid om elders binnen de organisatie te werken als meer uren gewenst zijn.

Arbeidsvoorwaarden

 • We bieden je een betekenisvolle functie in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Je krijgt de kans om op een persoonlijke, authentieke manier je werkzaamheden uit te voeren
 • De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Je salaris voor de functie van bedraagt maximaal 3.009,00 euro bruto per maand (functiegroep 35).
 • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je krijgt direct een vast dienstverband na de proeftijd van 2 maanden
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Solliciteren? Nee hoor!

Natuurlijk kun je via de knop SOLLICITEREN je CV en motivatie indienen, maar als je staat te trappelen om op deze mooie locatie aan de slag te gaan dan is er geen tijd te verliezen!


16-28 uur (part-time)

3.009,- / maand (max)

×

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Werken bij Syndion

Syndion staat middenin de samenleving. Bij ons werk je in zelfstandige teams op kleinschalige locaties, waar je samen de verantwoordelijkheid voor cliënten draagt. Daarbij staan zeggenschap en regie van de cliënt, samen met zijn netwerk, centraal. We ondersteunen onze cliënten zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Onze medewerkers zijn gepassioneerd en professioneel. Syndion. Doen we samen.


×

Functie:begeleider
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3009 – 3009
Uren per week:16 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Begeleider Syndion 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures