Vacature Begeleider

Begeleider in Brakel

Begeleider locatie De Regenboog Brakel

Voor locatie De regenboog zijn wij op zoek naar een Begeleider , het aantal uur is bespreekbaar (tussen de 24 en 28 uur).

Zie jij het ook als een uitdaging dat bewoners zich bij ons thuis voelen op de Regenboog? Haal jij er je voldoening uit om onze bewoners de beste zorg te geven die bij hun past en vind je het waardevol om ze bij te staan bij hun geloof? Dan zouden we zomaar op zoek kunnen zijn naar jou.

Jouw werkplek

Als begeleider kom je te werken op locatie De regenboog. Hier wonen 20 bewoners in de leeftijd van 18 tot 65 jaar met een (licht) verstandelijke of meervoudige beperking verdeeld over 3 groepen. We hebben een gezamenlijke huiskamer waar een huiselijke sfeer heerst waar we met elkaar eten, koffiedrinken en de gezelligheid opzoeken ook gaan we met z'n alle naar de kerk en lezen we de bijbel en bidden en danken voor het eten met elkaar. Iedere bewoner heeft zijn of haar eigen appartement waar hij zich terug kan trekken. Deze locatie kenmerkt zich door een protestants christelijke overtuiging welke de identiteit bepaalt van de bewoners maar ook zeker van de medewerkers. Ouders/verwanten zijn zeer betrokken bij de locatie en er is ook een grote groep vrijwilligers actief.
Jouw uitdaging

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die deskundig is in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking (en bijkomende problematiek), soms in combinatie met een lichamelijke beperking. We zoeken een collega die zich kan aansluiten bij de verstandelijke, emotionele, maatschappelijke en sociale ontwikkelingsleeftijd van onze bewoners. Samen met je collega's creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin je de bewoners helpt om de wereld om hen heen te begrijpen en het beste uit zichzelf te halen. Goede zorg en begeleiding betekent voor iedere bewoner net even wat anders.
Over jou

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 3/4 in de richting van zorg en welzijn.
 • Je kunt in het tempo van de cliënten, van kleine dingen een belevenis maken en je vindt het een uitdaging om met en voor bewoners momenten van geluk te creëren.
 • Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om ondersteuning te bieden in de (soms) complexe zorgvraag van de cliënt.
 • Je bent flexibel in het draaien van onregelmatige diensten.

Dit krijg je van ons

Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou:

 • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten;
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
 • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
 • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.393 en maximaal € 3.360 (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
 • Een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;
 • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden .

Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de bewoner als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten en hoe komen deze het beste tot zijn recht? Doe dit uiterlijk 13 juni.
Bel dan met Dana van Berlo, op telefoonnummer .
We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.
Het Recruitment team van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving en selectiebureaus.

Heb je nog algemene vragen?

Kijk hier voor de contact gegevens van de regio recruiter.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Begeleider locatie De Regenboog Brakel

Adres

, 24, 5306 GM, Brakel


26 - 31 uren, Uren in overleg, 20 - 25 uren

mbo niveau 3, mbo niveau 4

FWG 35 (min € 2393,- en max € 3360,-)

Sluitingsdatum 13 juni 2024

Vacaturenummer: 4988

Anja Tramper -Wilbrink
Coördinerend Begeleider

Stuur WhatsApp
[javascript protected email address]

Delen

Functie:begeleider
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2393 – 3360
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Begeleider Philadelphia Zorg 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures