Vacature Begeleider

Begeleider in Gorinchem

Begeleider voor 8 tot 32 uur Phila Rank Gorinchem

Voor locatie Phila Rank in Gorinchem zoeken wij een Begeleider voor 8 tot 32 uur per week.

Doe jij graag fysieke zorgtaken, kan je goed omgaan met dementie en verplaats jij je makkelijk in de leefwereld van ouder wordende cliënten? Dan is dit dé baan voor jou!

We ondersteunen elke dag meer dan 9.500 cliënten bij het leiden van hun eigen leven en durven los te laten als het kan. We wijken van de gebaande paden af als dat in het belang is van de cliënt. Dat doen we met liefde, lef en meesterschap.

Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:

  • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.338,- en maximaal € 3.294,-, FWG 35, bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Bij onregelmatige diensten krijg je een toeslag van 122 tot 160%;
  • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;
  • volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
  • faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
  • korting op uitjes en een interessante laptop- en fietsregeling.

Jouw werkplek
Op Phila Rank wonen 36 ouder wordende (leeftijd 50+) cliënten met een verstandelijke beperking. Het gebouw heeft drie verdiepingen waarbij er twaalf cliënten per verdieping wonen. Iedere cliënt heeft zijn eigen studio en op elke verdieping is er een grote gezellige huiskamer met balkon of terras.

Je helpt onze ouder wordende en oudere cliënten bij het maken van hun eigen keuzes en stelt de belangen van de cliënt in alle gevallen bovenaan. Je helpt ze, waar mogelijk, zelfstandig te zijn en doet dit samen en in overleg met familie en vrienden, met aandacht voor warmte en gezelligheid in huis. Je draagt jouw professionele deskundigheid bij aan de verbetering van kwaliteit van de zorgverlening aan de bewoners. Je biedt ondersteuning op zowel sociaal-emotioneel vlak als op de ADL ondersteuning. De hulpvragen hierin zijn zeer uitlopend. Werken in de zorg is teamwork, je werkt nauw samen met je collega begeleiders, jullie steunen elkaar en houden elkaar goed op de hoogte. Hou je van afwisseling en wil je je kennis en ervaring verbreden en verdiepen, neem dan zeker contact met ons op!


Over jou
Jij weet onze oudere cliënten een prettige en afwisselende invulling van hun dag te bieden. Fysieke zorgtaken doe je graag, je kunt omgaan met dementie en je kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten. Je bent bekend met epilepsie en diabetes of bereid om hierin bij te scholen. Je beseft het belang van medicatieveiligheid en werkt secuur. Je werkt graag samen in teamverband, maar durft daarnaast ook zelfstandig beslissingen nemen. Je denkt graag mee over de ontwikkeling van de locatie. Je hebt een positieve en stabiele uitstraling: bij jou is het glas altijd half vol. Je houdt van een uitdaging en bent niet snel van je stuk gebracht.
Je hebt:

  • een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4 of op het gebied van Zorg en Welzijn of een verzorgende IG opleiding;
  • interesse in of werkervaring met het werken met ouder wordende cliënten met een (lichte) verstandelijke beperking;
  • affiniteit met zelforganisatie en regelarme zorg.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk dinsdag 19 december . Het vacaturenummer is 4119.

Bel dan met , , op telefoonnummer .

We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Begeleider voor 8 tot 32 uur Phila Rank Gorinchem

Adres

Wijnkoperstraat, 90, 4204 HK, Gorinchem


14 - 19 uren, 20 - 25 uren, 8 - 13 uren, 26 - 31 uren

mbo niveau 4, mbo niveau 3

FWG 35 (min € 2338,- en max € 3294,-)

Sluitingsdatum 19 december 2023

Vacaturenummer: 4119


Manager Zorg & Begeleiding

Stuur WhatsApp
[javascript protected email address]

Delen

Functie:begeleider
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2338 – 3294
Uren per week:8 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Begeleider Philadelphia Zorg 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures