Vacature Begeleider Intensieve Begeleiding

Begeleider Intensieve Begeleiding in Sleeuwijk

Begeleider intensieve begeleiding

 • Ridderpoort 18, Sleeuwijk, Noord-Brabant, Nederland
 • vanaf € 2537
 • 28 uur

Functieomschrijving

Locatie: Ridderpoort 18, Sleeuwijk

Uren: 28 uur

Steek je graag je handen uit de mouwen? Wil jij graag aan de slag in de zorg? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die er voor jou zijn? Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken en samen te kijken welke plek bij SOVAK het beste bij jou past.


Wat je gaat doen

Jij zet je graag in voor een beter leven van cliënten. Je zorgt voor adequate, mensgerichte begeleiding en ondersteuning. Dat is dankbaar en soms pittig werk. Goed om te weten is dat je altijd kan terugvallen op een team met ervaren Persoonlijk begeleiders en begeleiders. Zie je dat zitten? Lees dan vooral verder.


Jouw werkplek
Je gaat aan de slag op onze locatie de Ridderpoort 18 in Sleeuwijk. Deze locatie biedt plaats aan acht cliënten. Deze (jong)volwassenen hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking en behoefte aan duidelijkheid, structuur en een voorspelbaar dagritme. De cliënten bezoeken overdag een activiteitencentrum. Als begeleider focus jij je op de individuele begeleiding en ondersteuning (waar nodig) van de bewoners. Cliënten op deze locaties hebben behoefte aan voorspelbaarheid, maar sfeer en gezelligheid is net zo belangrijk


Wat je van ons mag verwachten

 • Je verdient conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 40) minimaal € 2.537,- en maximaal € 3.432,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Afhankelijk of je wordt aangenomen als Persoonlijk begeleider of begeleider;
 • Je kan fiscaal vriendelijke producten aanschaffen, denk hierbij aan een (elektrische) fiets, telefoon of tablet. Toch liever voordelig een HelloFresh bestellen of voordelig fitnessen? Ook dat is mogelijk!
 • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • En wij bieden jou een ruim scholingsaanbod aan, zodat jij jouw vakmanschap kan blijven ontwikkelen.

Vereisten

Jouw talenten en vakmanschap

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal niveau 3.
 • Je bent oplettend en aandachtig bij het bewaken van de uitvoering van het plan en het bieden van begeleiding. Hierdoor herken je tijdig bijzonderheden en veranderingen bij bewoners.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, je weet te schakelen tussen de meerdere niveaus binnen het netwerk van de cliënt.
 • Je bent een echte teamspeler, die net zo goed zelfstandig en alleen werkt.
 • Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om op andere locaties te werken indien nodig.

Sollicitatieprocedure

Denk je nu dat ben ik! Wij nemen vervolgens contact met jou op, om de verschillende mogelijkheden met jou door te nemen. Neem dan contact op met via . Zij helpt jou graag verder.

We willen graag benadrukken dat (bevordering van) interne mobiliteit een belangrijk thema is binnen de organisatie. We vinden het dan ook goed om te vermelden dat interne sollicitanten voorrang genieten boven externe sollicitanten.


Solliciteren op Begeleider intensieve begeleidingFunctie:begeleider intensieve begeleiding
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2537 – 3432
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SOVAK via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Begeleider Intensieve Begeleiding SOVAK 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures