Vacature Begeleider de Lijnbaan

Begeleider de Lijnbaan in Gorinchem

Begeleider De Lijnbaan

Persoonlijk begeleider De Lijnbaan

Voor de ondersteuning van cliënten met een lichamelijke beperking en/of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) die op de Lijnbaan in Beneden-Leeuwen wonen, zijn wij op zoek naar een parttime (persoonlijk) begeleider voor 18 tot 32 uur per week.

Locatie De Lijnbaan

Woonlocatie De Lijnbaan in Beneden-Leeuwen biedt ruimte voor volwassenen met een lichamelijke beperking en/of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of een lichte verstandelijke beperking. Iedere cliënt woont in zijn of haar eigen appartement, maar zij kunnen elkaar ontmoeten in de gezamenlijke ruimte. Het doel is voor de cliënten een veilige woonomgeving te creëren, die begrijpelijk, overzichtelijk en voorspelbaar is. Iedere cliënt krijgt vanuit zijn individuele plan ondersteuning, waarbij aandacht is voor zelfstandig wonen, een zinvolle dagbesteding, vrijetijdsbesteding en netwerkontwikkeling. De meeste cliënten gaan overdag naar dagbesteding of werk.

Jouw functie

Bij Syndion werken we met zelfstandige teams. De verantwoordelijkheid voor cliënten wordt gezamenlijk gedragen. Als persoonlijk begeleider ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen, afstemmen en gezamenlijk uitvoeren van het persoonlijk ondersteuningsplan van cliënten. Als begeleider voer je de afspraken op basis van het ondersteuningsplan uit. Hierbij staat de zeggenschap en regie van de cliënt centraal en weten de teamleden actief het netwerk van de cliënt te betrekken.
Op deze locatie richt je je op verzorgende, licht verpleegtechnische, begeleidende en ondersteunende taken bij alle aspecten van het dagelijks leven.

Jouw profiel

Voor deze functie heb je minimaal een afgeronde relevante opleiding afgerond op niveau 3/4, zoals MMZ3/4 of VIG en enige werkervaring en affiniteit met de doelgroep. Daarnaast:
 • Kan je overzicht bewaren en structuur bieden
 • Zet je een veilige en voorspelbare woonomgeving neer
 • Kan je goed samenwerken en ben je flexibel

Arbeidsvoorwaarden

 • We bieden je een betekenisvolle functie in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Je krijgt de kans om op een persoonlijke, authentieke manier je werkzaamheden uit te voeren
 • De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Je salaris voor de functie van begeleider bedraagt maximaal 3.105,00 euro bruto per maand (functiegroep 35). Voor de functie van persoonlijk begeleider bedraagt het salaris maximaal 3.749,00 euro bruto per maand (functiegroep 45) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief ORT
 • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Wij hebben vertrouwen in onze (nieuwe) medewerkers en bieden direct een vast dienstverband na de proeftijd van 2 maanden
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Syndion. Doen wij samen. Met jou?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wij kijken al naar je uit en we ontmoeten je graag.

Informatie

 • Vacaturenummer: V23.110
 • Plaats: Beneden- Leeuwen
 • Aantal uren: 16-32

×

Begeleider De Lijnbaan

×

Begeleider De LijnbaanFunctie:begeleider de lijnbaan
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3105 – 3105
Uren per week:18 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Begeleider de Lijnbaan Stichting Syndion 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures