Vacature Begeleider de Cocon

Begeleider de Cocon in Sleeuwijk

Voor de ondersteuning en begeleiding van cliënten met een lichamelijke en/of licht verstandelijke beperking en/of intensieve zorgvraag, zijn wij op zoek naar een parttime begeleider voor 30 uur per week.

Jouw functie

Bij Syndion werken we met zelfstandige teams. De verantwoordelijkheid voor cliënten wordt gezamenlijk gedragen. Als begeleider voer je de afspraken op basis van het ondersteuningsplan uit. Hierbij staat de zeggenschap en regie van de cliënt centraal en weten de teamleden actief het netwerk van de client te betrekken.
Je begeleidt en ondersteunt de cliënten in hun groei naar zelfstandigheid. Je zoekt daarvoor de samenwerking met ouders en verwanten. Je biedt ondersteuning bij dagelijkse handelingen en gang van zaken zowel in praktische zin, als op sociaal-emotioneel gebied. Een aantal cliënten is voor hun algemene dagelijkse levensverrichtingen grotendeels afhankelijk van de begeleiding en zij vragen in verband met medische problematiek ook specifieke verzorging. Voor andere cliënten staat helderheid en structuur centraal.

Jouw profiel

Voor deze functie is een opleiding nodig op niveau 3, zoals SPW, MZ of IG. Daarnaast:
 • Heb je ervaring in de ondersteuning van mensen met een lichamelijke beperking en met een omvangrijke zorgvraag, gecombineerd met psychische problematiek
 • ben je bereid mensen te verzorgen met beademing, een stoma, darmspoelen, etc. is noodzakelijk
 • Heb je een gemotiveerde persoonlijkheid en weet met je eigen enthousiasme de cliënten op professionele wijze aan te moedigen
 • Neem je initiatief en ben je toegankelijk voor cliënten, ouders en collega's

Werktijden

Alle voorkomende onregelmatige diensten.

De Cocon

De Cocon is een woonlocatie in Sleeuwijk, gesitueerd boven een winkelcentrum. De cliënten wonen zelfstandig en ze kopen hun zorg op maat in bij Syndion. Syndion heeft een eigen appartement van waaruit wij de 24uurs zorg levereren. Op de Cocon wonen cliënten met een lichamelijke en/of licht verstandelijke beperking. Een aantal cliënten heeft een intensieve zorgvraag. Het verrichten van medische handelingen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

 • We bieden je een betekenisvolle functie in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Je krijgt de kans om op een persoonlijke, authentieke manier je werkzaamheden uit te voeren
 • De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing en je salaris voor deze functie bedraagt maximaal 3.009,00 euro bruto per maand (functiegroep 35) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief ORT
 • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je krijgt direct een vast dienstverband, na de proeftijd van 2 maanden
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Syndion. Doen we Samen. Met jou?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wij kijken al naar je uit en we ontmoeten je graag.

30 uur (part-time)

Sleeuwijk

3.009,- / maand (max)

Begeleider Minnaertweg

in overleg uur (part-time)

3.105,- / maand (max)

Begeleider Meerkant

12-28 uur (part-time)

3.198,- / maand (max)

Begeleider/verzorgende flexpool

uur (part-time)

3.294,- / maand (max)

Begeleider Stierstraat

20 uur (part-time)

3.198,- / maand (max)

×

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Werken bij Syndion

Syndion staat middenin de samenleving. Bij ons werk je in zelfstandige teams op kleinschalige locaties, waar je samen de verantwoordelijkheid voor cliënten draagt. Daarbij staan zeggenschap en regie van de cliënt, samen met zijn netwerk, centraal. We ondersteunen onze cliënten zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Onze medewerkers zijn gepassioneerd en professioneel. Syndion. Doen we samen.


×

Functie:begeleider de cocon
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3009 – 3009
Uren per week:30 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Begeleider de Cocon Syndion 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures