Vacature Bedrijfsleider

Bedrijfsleider in Gorinchem

Rovanda Compressoren

Bedrijfsleider

Heb jij het gevoel dat je een goede teamleider bent en heb je een neus voor de juiste tools? Solliciteer!

  • STAND: A140

Als geen ander weet jij hoe je verschillende mensen met diverse persoonlijkheden tot één team smeedt en in hun kracht zet. Je vindt het een uitdaging om het team te laten presteren en bent daarbij een spin in het web.

Uiteraard werk je mee in het team, sta je klanten te woord en voer je verkoopgesprekken. Je juicht mee als er een order wordt gescoord en zoekt naar verbetering als dat nodig is.

Als duizendpoot heb je een brede kennis van de technische markt. Je weet dat je een Bahco niet kunt drinken en een moordenaar niet altijd gevaarlijk is. Je zorgt voor een mooi assortiment gereedschap en bouwmateriaal in onze spiksplinternieuwe showroom zodat de klant altijd vindt wat hij zoekt.

Waarom Rovanda?
Omdat wij anders zijn dan de meeste bedrijven. Als technische groothandel met drie vestigingen én familiebedrijf zijn wij ondernemend en zoeken we steeds naar nieuwe mogelijkheden. Daarbij wordt het personeel uitgedaagd om binnen de kaders het uiterste te doen voor het bedrijf en de klant.

Wij zijn allergisch voor hiërarchie en zoeken voortdurend naar de verbinding. Daardoor heerst er een prettige werksfeer. Ons team in Groot-Ammers bestaat uit zo'n tien gedreven mensen.

INTERESSE?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Rovanda Handel en Techniek B.V., t.a.v. Dhr. , . Voor meer informatie bel naar .Functie:bedrijfsleider
Startdatum:07-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Bedrijfsleider RMV 07-10-2023

Bekijk ook andere vacatures