Vacature Basispsycholoog Generalistische Kortdurende Behandeling

Basispsycholoog Generalistische Kortdurende Behandeling in Gorinchem

Basispsycholoog generalistische kortdurende behandeling

24-36 uur

Waar kom je te werken?

Indigo is in Zuid Holland Zuid onderdeel van Yulius, een mensgericht ggz-instelling met ruim 2100 medewerkers en 70 locaties binnen de driehoek Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem.

Onze locatie in Gorinchem is gevestigd op de Touwbaan, gezamenlijk met diverse poliklinieken in de gespecialiseerde GGZ en een tak van de Kinder- en Jeugdpsychiatrie van Yulius.

Vanuit deze locatie bieden we kortdurende generalistische behandeling voor cliënten in de regio. Veelal zijn cliënten in staat om naar onze locatie te komen, maar indien nodig maken we gebruik van locaties in de regio, denk hierbij aan huisartsenpraktijken. We bekijken als team wat er nodig is en het kan voorkomen dat je gevraagd wordt om op een externe locatie te werken.

Zuid werkt vanuit een generalistische aanpak en biedt kwalitatief hoogwaardige generalistische zorg. De medewerkers van Indigo helpen mensen graag en goed om (meer) grip op hun leven te krijgen. Wij doen dit snel en doelmatig, binnen zo kort mogelijke tijd en op een manier die bij de cliënt past, via gezondheidsbevordering, preventieve ondersteuning en kortdurende behandeling of begeleiding.

Indigo biedt ook zorg voor cliënten met langdurige psychiatrische problematiek. In dit zorgaanbod is de behandelfrequentie lager en wordt samenhang gecreëerd tussen enerzijds aandacht voor klachten en terugvalpreventie en anderzijds voor beschermende factoren als werk, dagbesteding, sociale contacten en gezonde leefstijl. Veelal werk je in deze trajecten samen met een verpleegkundig specialist.

Vanuit een optimistische benadering worden mensen geholpen hun eigen krachten te benutten, te leren omgaan met hun probleem. Behandeling is gericht op het bevorderen of versterken van de gezonde en sterke kanten van de cliënt. Hierbij volgen we het gedachtegoed van de Positieve gezondheid.

Jouw verantwoordelijkheden

In je dagelijks werk voer je intakegesprekken met een regiebehandelaar en voer je zelfstandige behandelingen uit. De behandelingen duren maximaal 12 gesprekken en kunnen zowel individueel als systemisch zijn. Binnen de behandelingen begeleid je naast je gesprekken ook e-health modules die de cliënt zelfstandig doorloopt. Daarnaast voer je korte diagnostiekonderzoeken uit en kan je groepsbehandeling aanbieden.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Jouw kennis en vaardigheden

 • Je bent in het bezit van een master Psychologie;

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met kortdurend behandelen en bent bekend met de bestaande richtlijnen;

 • Je hebt bij voorkeur de basistraining CGT gedaan of bent bereid deze te volgen;

 • Je werkt graag zelfstandig, je bent klantgericht, initiatiefrijk, praktisch, efficiënt en resultaatgericht.

Wat bieden wij

Wij bieden jou een interessante en innovatieve werkplek, te midden van leuke collega's.

 • Een salaris en rechtspositie conform CAO GGZ, FWG 60;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • Werkbegeleiding van ervaren collega's;

 • Ruimte voor ontwikkeling (vaste ontwikkelmomenten in het team, brede GGZ bibliotheek, eLearnings in de GGZeCademy en (interne)scholingsmogelijkheden);

 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;

 • 35 uur per jaar levensfasebudget (kan je meenemen vanuit een andere ggz werkgever);

 • 500 euro bruto per jaar balansbudget.

Gesolliciteerd? Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.

Als we denken dat we een goede match zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Je eerste gesprek heb je met de teammanager. Op deze manier krijg je meteen een goed beeld van de locatie, de afdeling en het team waarin je mogelijk komt te werken.

Afhankelijk van de functie volgt een tweede gesprek met bijvoorbeeld een collega uit je nieuwe team. Ben je benieuwd naar de locatie en het team waar je komt te werken? Een (halve) dag meelopen op de afdeling behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat er wederzijds een goede match is.

Zijn we allebei enthousiast? Dan ontvang je van ons een passend aanbod. Je kunt je contract online tekenen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen als onze nieuwe collega!Functie:basispsycholoog generalistische kortdurende behandeling
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yulius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Basispsycholoog Generalistische Kortdurende Behandeling Yulius 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures