Vacature Assistent Controller

Assistent Controller in Hardinxveld-Giessendam

Bedrijfsomschrijving

Flexhub biedt oplossingen voor alle uitdagingen binnen de backoffice van uitzendorganisaties. Zo kunnen hun klanten zich focussen op hun corebusiness, terwijl zij aan de achterkant alle zaken voor hen regelen. Zij zijn voor hen zogezegd de ultieme collega’s op afstand! 

Werken bij Flexhub betekent werken bij een snel groeiende organisatie in Hardinxveld-Giessendam met een energiek en gemotiveerd stel collega's! Ruim 7 jaar geleden begonnen met een team van 7, inmiddels uitgegroeid tot een club van zo'n 60 medewerkers (and counting). Inmiddels mogen wij ons daarbij een van de grootste backoffice dienstverleners van Nederland noemen. Nog steeds schuiven collega’s gemakkelijk bij elkaar aan en wordt er op maandagochtend uitgebreid het weekend met elkaar besproken.

Functieomschrijving

“Bij een snelgroeiende organisatie gaan er steeds meer cijfers door de boeken. Wij weten dus als eerste hoe het er met de gezondheid van het bedrijf voor staat en zien die stijgende lijn. Dat is heel gaaf!”  Mirjam van den Berg – Assistent Controller bij Flexhub

Vanwege die aanhoudende stijgende lijn is Flexhub B.V. op zoek naar uitbreiding van het team in de rol van:

(Junior) Assistent Controller (32-40 uur) 

Als (junior) Assistent Controller zorg je samen met je collega’s van Team Finance (1 Financieel Administratief Medewerker, 1 Assistent Controller, 1 Financial Controller) dat de organisatie financieel gezond blijft. 

 Een greep uit de diverse taken en verantwoordelijkheden in deze rol:

 • Je draagt zorg voor de volledige crediteurenadministratie, dus het verwerken van inkoopfacturen, het klaarzetten van (crediteuren)betalingen en het verwerken van de bankmutaties.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de kwartaalcijfers, tussentijdse cijfers, afrekeningen met klanten en/of nacalculaties;
 • Je verzorgt de maandelijkse aangiftes van belastingen en pensioenen;
 • Al snel weten interne collega’s jou te vinden met allerhande vragen over de financiële administratie, met name team Debiteurenbeheer.

Doordat jij actief bezig bent met alle cijfers en overzichten, ben jij een belangrijke bron van (financieel) inzicht voor de organisatie en specifiek de directie. Jij signaleert gemakkelijk en snel vanuit de beschikbare data waar er kansen en risico’s liggen. Je werk beperkt zich dus niet alleen tot Financial Control, maar heeft ook veel overlap met Business Control.

Functie-eisen

Jij past in deze functie als je een bovengemiddelde affiniteit hebt met… juist, cijfers! Je gaat er nauwkeurig mee om, checkt jezelf liever dubbel dan niet en zorgt voor structuur in je werk. Maar daarnaast ben je ook graag onder de mensen en een gezellige collega!

 • Bij jou zijn onze meest bedrijfsgevoelige data in goede en veilige handen, want jij bent betrouwbaar en discreet.
 • Zoals eerder aangegeven, heb je naast affiniteit met cijfers ook een analytisch vermogen. Jij koppelt traditionele, financiële data succesvol aan business data. 
 • Veranderingen horen bij een groeiende onderneming. Jij bent daarom flexibel en kunt snel schakelen.
 • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in een passende richting en vult dit aan met een aantal jaren werkervaring, bijvoorbeeld binnen de accountancy in de rol van relatiebeheerder.
 • Spreekt, leest en schrijft vloeiend Nederlands zodat inwerken, kennisdeling en werkoverdracht moeiteloos verlopen;
 • Neemt naast een nuchtere werkmentaliteit, ook een gezonde dosis humor mee!
Arbeidsvoorwaarden

Wij snappen dat we best wel wat vragen en daarom staat er ook iets tegenover! Zo kom je te werken in een ambitieuze organisatie met jonge mensen in een recent verbouwd kantoor. Écht lekkere koffie, betrokken collega’s en een fanatiek potje tafeltennis/voetbal op z’n tijd horen daar bij. Zo nu en dan thuiswerken blijft bij ons mogelijk. Ons motto: Work hard, Flex hard!

 Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

 • Een salaris tussen de €3250,- en €4500,- o.b.v. 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring; 
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om per jaar 5 extra dagen te ‘kopen’;
 • Een winstuitkering ter hoogte van 1 maandsalaris wanneer de bedrijfsdoelstellingen zijn behaald;
 • Het gehele jaar aandacht voor jou als individu, zoals ‘Alles-Fles-gesprekken’ en een vitaliteitsprogramma met bootcamp, padel en pilates;
 • E-learning modules die jouw kennis verdiepen, opfrissen en op peil houden;
 • Skiën in Oostenrijk of zonnebaden in Spanje? Geen bedrijfsuitjes, maar complete bedrijfs-reizen! 
 • Dagelijks een vers bereide lunch die we samen eten in ons gezellige kantoor-café!  

Let op: Dit betreft geen volledige remote functie. Je dient dus binnen bereisbare afstand  (< 40KM) van het kantoor in Hardinxveld-Giessendam te wonen.Functie:assistent business controller
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3250 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via bartschobben@mail.werktalent.nl of 31641277513. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Assistent Controller WerkTalent 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures