Vacature Assistent Accountant Agro

Assistent Accountant Agro in Gorinchem

Alfa Accountants en Adviseurs

Assistent Accountant Agro

Ben je toe aan een vervolgstap, een stap waar je verder kan groeien? Werk je graag mee aan de toekomst van ondernemers? En wil je dit in teamverband oppakken? Als senior assistent accountant krijg je daar binnen Alfa alle ruimte voor.

  • https://www.werkenbijalfa.nl
  • STAND: C104

WhatsApp

?
Als senior assistent accountant ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het opmaken van de jaarrekening, balans en winst en verliesrekening. Je doet dit voor de meer complexe klanten en helpt hen met de optimalisatie van de financiële administratie. Ons doel is het -voor de ondernemer- zo makkelijk mogelijk te maken door middel van slimme ICT-oplossingen. Samen met de accountants en adviseurs werk je aan een zo goed mogelijke dienstverlening voor onze klanten. Tot slot zorg je als senior ervoor dat onze starters en junioren goed worden begeleid en helpt ze om te groeien in het vak.

- Marktconform salaris - Reiskostenvergoeding of leaseauto - 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week - Direct een vast contract voor onbepaalde tijd - Thuiswerkbudget t.w.v. €500 euro, thuiswerkvergoeding en mogelijkheid tot hybride werken - Volop ontwikkelmogelijkheden middels de Alfa Academy - Individueel keuzebudget van 5,08% van het brutosalaris. Deze is o.a. in te zetten voor extra vakantiedagen of extra salaris - Optie om mede-eigenaar te worden van Alfa waardoor je meedeelt in de winst

?
Bekijk deze, en andere vacatures op: www.werkenbijalfa.nl of neem contact op metFunctie:assistent accountant agro
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Assistent Accountant Agro RMV 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures