Vacature Assemblage Monteur Landbouwmachines

Assemblage Monteur Landbouwmachines in Gorinchem

HuizingHarvest B.V.

Assemblage monteur landbouwmachines Australië

HuizingHarvest werkt wereldwijd om fabrikanten en grootschalige landbouwbedrijven te ondersteunen. We zijn actief in meer dan 70 landen. Onze collega's reizen de wereld rond naar onze klanten om technische werkzaamheden te verrichten aan landbouwvoertuigen. Zoals het inbedrijfstellen, testen en demonstreren. Het complete team bestaat uit ongeveer 35 collega's. Sinds een aantal jaren zijn wij ook gevestigd in Australië, waar onze ruime werkplaats gevestigd is in de omgeving van Melbourne, in New Gisborne (Victoria). Het jaar rond werken we hier aan mooie projecten voor verschillende fabrikanten van landbouwmachines. Ga jij voor deze avontuurlijke baan? Wat doe je als assemblage monteur? Samen met je collega's assembleer je agrarische machines, zoals bijvoorbeeld hele grote zaaimachines. In Australië werk je in een internationaal team van ongeveer 10 medewerkers. Omdat wij niet merk-gebonden zijn, doe je hier ervaring op doet met sleutelen aan diverse machines.

  • STAND: E212

Wie zoeken wij?

En herken jij jezelf in het onderstaande? Jij…

Hebt een passie voor de agrarische sector én voor agrotechniek
Beschikt over technisch inzicht
Beheerst de Engelse taal
Je bent minimaal 18 jaar oud, zodat je in aanmerking komt voor een werkvisum
Je beschikt over rijbewijs B en hebt bij voorkeur ook je trekker rijbewijs.
Dan leren we je graag kennen!

Wat bieden wij jou?

Een gaaf avontuur in Australië! Bij HuizingHarvest werk je met verschillende merken en landbouwmachines. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team met passie voor de agrarische sector. In Australië is onze collega aanwezig om jou op weg te helpen.

Je ontvangt een prima salaris van ongeveer Australische dollar per uur en 10,5% Super (pensioen).

Functie:assemblage monteur landbouwmachines
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Assemblage Monteur Landbouwmachines RMV 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures