Vacature Applicatiebeheerder

Applicatiebeheerder in Gorinchem

Applicatiebeheerder

Syndion zoekt een applicatiebeheerder in Gorinchem. Ben jij een enthousiaste applicatie medewerker die constant op zoek is naar nieuwe ontwikkelingen op technologisch vlak en applicaties? Dan zoekt Syndion jou!

Jouw werk als applicatiebeheerder bij Syndion.

Je draagt verantwoordelijkheid voor het voor beheren, testen en wijzigen van applicaties waarmee binnen Syndion gewerkt wordt. Jij inventariseert de wensen en kan deze vertalen naar nieuwe of aangepaste inrichtingen/processen binnen de applicaties. Je bent aanspreekpunt voor zowel servicedesk en de medewerkers binnen Syndion. Ook ben je aanspreekpunt voor de externe contacten zoals leveranciers en externe partijen.
In deze veelzijdige rol neem je ook deel aan projecten. Hierin ondersteun je en adviseer je de organisatie. Jij test en implementeert nieuwe releases en schakelt continu tussen de verschillende gebruikersniveaus. In deze functie ben je naast de operatie, ook betrokken op tactisch/strategisch niveau van de afdeling. Jij ziet overal kansen en denkt in mogelijkheden omdat jij het grotere geheel altijd in het vizier hebt.
Wij zoeken iemand voor 24 uur, maar indien jij fulltime wilt werken zijn hier ook opties voor! Deze functie is namelijk te combineren met een teamlead functie op de support afdeling, waarbij je eventueel ook extra projecten kunt oppakken.

Wat doet Syndion?

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

Jouw nieuwe werkplek

Je werkt voor het enthousiaste team applicatiebeheer op het Syndion Service Centrum in Gorinchem. Je werkt op dezelfde afdeling als je collega's van ICT, Facilitair en huisvesting. Hybride werken is in overleg mogelijk.

Ben jij onze nieuwe applicatiebeheerder?

 • Relevante werkervaring in het werken met applicaties omtrent bedrijfsvoering
 • HBO diploma in de richting van ICT
 • Je bent communicatief vaardig en kan goed overweg met collega's
 • Je hebt ervaring en kennis van projectmatig werken

Wij bieden onze applicatiebeheerder:

 • Een veelzijdige functie met betekenis
 • Salaris conform de CAO GHZ, schaal 50. (Maximaal €4.140 per maand) op basis van een 36-urige werkweek;
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Jij krijgt een jaarcontract (vanaf 24 uur) met uitzicht op een vast contract;
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wij kijken al naar je uit en we ontmoeten je graag. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met jou op te nemen.
Indien je eerst nog vragen hebt over de functie, kan je contact zoeken met Stefan Gensen;

×

Applicatiebeheerder

×

ApplicatiebeheerderFunctie:applicatiebeheerder
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4140 – 4140
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Applicatiebeheerder Stichting Syndion 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures