Vacature Ambulante Begeleiders Verzorgenden

Ambulante Begeleiders Verzorgenden in Gorinchem

Ambulant begeleider

Zonder slaapdiensten

Maak jij het verschil?

Syndion zoekt een ambulant begeleider in de omgeving Altena, Gorinchem en Molenlanden, voor 6 tot 12 uur. Ben jij een begeleider met affiniteit met het begeleiden én verzorgen van thuiswonende cliënten met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking? Lees dan snel verder!

Jouw werk als ambulant begeleider bij Syndion

Als ambulant begeleider werk je met volwassenen, jongeren en kinderen met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking binnen het gezins- of sociale leven. De ondersteuningsvragen zijn verschillend door de diverse doelgroepen. Bij de ene cliënt ontlast je de ouders door zorg te ontnemen, bij een andere cliënt organiseer je passende activiteiten en weer bij een andere cliënt help je bij de ADL momenten. Je helpt mee om structuur aan te brengen in de dag en je fungeert tijdens gesprekken als klankbord voor de cliënt. Je voert de afspraken uit op basis van het ondersteuningsplan.

Wat doet Syndion?

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

Jouw nieuwe werkplek

Syndion zorgt voor professionele ondersteuning, verzorging en begeleiding van volwassenen en kinderen in de thuissituatie. De wijze waarop dit gebeurt wordt in nauwe samenspraak met de cliënt vastgesteld. In het Persoonlijk Ondersteuningsplan worden de afspraken vastgelegd, waarbij het netwerk van de cliënt wordt betrokken. Ons doel is cliënten te ondersteunen bij het zelfstandig wonen, ouders en kinderen met een beperking te ondersteunen waarbij zeggenschap en ontwikkeling kernwaarden zijn. Hierbij is de medewerker van Syndion het aanspreekpunt voor het gezin.

Ben jij onze nieuwe ambulant begeleider?

 • Wij vragen een afgeronde beroepsopleiding op niveau 3, zoals MMZ
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer
 • Je hebt ervaring én affiniteit met verpleegkundige handelingen
 • Je bent flexibel om op (spits)tijden ondersteuning te bieden aan de cliënt

Wij bieden onze ambulante begeleiders:

 • Een betekenisvolle functie in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer
 • Salaris conform de CAO GHZ, schaal 35. (Maximaal €3.294,- bruto per maand, pijldatum 1 december 2023) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief ORT
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Jij krijgt direct een vast dienstverband na de proeftijd van 2 maanden
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wij kijken al naar je uit en we ontmoeten je graag.
Wil je toch nog wat meer weten over onze hulpvragen? Bel naar de leidinggevende of neem contact op met , , .
Functie:ambulante begeleider verzorgend
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:8 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Ambulante Begeleiders Verzorgenden Syndion 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures