Vacature Algemeen Administratief Medewerker

Algemeen Administratief Medewerker in Gorinchem

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

20 UUR PER WEEK
UIT TE BOUWEN NAAR 40 PER WEEK

Wij zijn op zoek naar een algemeen administratief medewerker (m/v) ter vervanging van onze collega die met pensioen gaat.

DE FUNCTIE

Ben jij die administratieve aanpakker die voor 20 uur per week aan de slag wil gaan voor onze dynamische organisatie en dit in de toekomst eventueel uit wil bouwen naar 40 uur per week? Als administratief medewerker zorg jij voor de administratieve afhandeling van inkomende en uitgaande facturen, debiteurenbeheer, e-mails en ben jij een belangrijke spin in het web van onze groeiende organisatie.

WAT ZOEKEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar een nauwkeurig en gedreven algemeen administratief medewerker die zich thuis voelt in een groeiende organisatie. Ervaring als administratief medewerker is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Wij bieden training on the job zodat jij je snel thuis voelt in deze functie.

Ervaring met Microsoft Office en boekhoudpakketten is een pre.

  • Je bent een administratieve aanpakker

  • Beschikbaar voor 20 uur per week

  • Bereid om het aantal uren uit te bouwen naar fulltime

  • Ervaring met Microsoft Office en boekhoudpakketten is een pre

Neem dan contact op met Brigitte op 085 - 04 79 701.
of solliciteer via de "Solliciteren" Button

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden een uitdagende werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en werkplezier centraal staan. Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden - zoals pensioen en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen - hebben wij ook een gezellige personeelsvereniging en staat 's middags de lunch voor je klaar.

OVER ONS

TéGéTèl | HBA is de sympathieke ICT- en telecomspecialist voor het midden- en kleinbedrijf. Wij leveren verschillende ICT- en telecomdiensten om het bedrijfsleven zekerheid, continuïteit en veiligheid te bieden.

Heb je vragen over de vacature? Neem contact op met Brigitte op 085 - 04 79 701 of stuur een e-mail naar .Functie:algemeen administratief medewerker
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TéGéTèl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Algemeen Administratief Medewerker TéGéTèl 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures