Vacature Agrarisch Adviseur Ontzorg

Agrarisch Adviseur Ontzorg in Gorinchem

Hans Rietveld Agrarisch Advies BV

Over ons

Hans Rietveld Agrarisch Advies is een adviesbureau met ruime expertise op agrarisch en bouwkundig gebied. We zijn een onafhankelijk adviesbedrijf en werken dus in opdracht van de agrarische ondernemers zelf.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van mestbeleid, betalingsrechten en andere regelingen, alsmede milieutechnische zaken en bouwkundige zaken zijn we een gewaardeerde partij geworden en een begrip in agrarisch Nederland.

Als agrarisch adviseur ontzorg je de boer door je te verdiepen in nieuwe wet- en regelgeving rondom mest en gemeenschappelijk landbouwbeleid en deze bedrijfsspecifiek uit te leggen. Daarnaast ondersteunen we met administratie richting de overheid, zoals bijvoorbeeld het invullen van de Gecombineerde Opgave en andere activiteiten rondom de mestboekhouding. Naast deze administratie regelen we milieu/bouwvergunningen en diverse andere zaken.
Ben je zorgvuldig en zelfstandig? Welkom in ons enthousiaste en flexibele team.Functie:agrarisch adviseur
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Agrarisch Adviseur Ontzorg RMV 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures