Vacature Adviseur Rundvee

Adviseur Rundvee in Gorinchem

Agrifirm NWE

Adviseur Rundvee bij Bonda

Weet jij veehouders uit te dagen en te overtuigen? Heb jij een flinke portie commerciële drive en wil jij de beste in je vak worden? Ben je ondernemend, ambitieus en wil je de boer op? Dan zoeken wij jou!

  • https://careers.agrifirm.com/job/Commercieel-Adviseur-Rundvee/1/
  • STAND: C139

Als Commercieel Adviseur Rundvee bij Bonda verkoop je enkelvoudige- en gemengde vochtrijke rundveevoeders uit de levensmiddelen- en bio-ethanol industrie. Het afzetgebied van Bonda is Nederland en België en de grensstreek met Duitsland. Dit gebied is opgedeeld in een aantal rayons. In één van deze rayons ben jij het gezicht van Bonda en zorg je voor een optimaal verkoopresultaat. Je standplaats wordt 's Hertogenbosch met als werkgebied het oosten en noorden van Nederland.

Interesse? Bekijk dan snel de vacature via Of neem contact op met onze recruiter , 5.Functie:adviseur
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Adviseur Rundvee RMV 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures