Vacature Adviseur

Adviseur in Gorinchem

Agrifirm NWE

Adviseur Mest en Mineralen

Voel je je thuis in de rundveehouderij? Geniet je ervan om zelf agrarische bedrijven te bezoeken en ondernemers in de wereld van complexe mestwetgeving te adviseren op uiteenlopende thema's? Dan is Exlan Advies op zoek naar jou!

  • https://careers.agrifirm.com/search/?createNewAlertcreateNewAlert=false&q=mest++mineralen&locationsearch=&optionsFacetsDD_title=&optionsFacetsDD_department=&optionsFacetsDD_customfield1=&optionsFacetsDD_country=
  • STAND: C139

Als Medewerker Mest & Mineralen ben jij de kennis- & sparringpartner van een eigen klantenkring in de melkveehouderij, welke je samen met een team bedient. Jij spreekt de taal van de klanten en zij kunnen erop vertrouwen dat jij (samen met je team) hun mestboekhouding tot in de puntjes regelt, hen voorziet van een passend bemestingsplan en de KringloopWijzer voor hun invult. Hierbij ontwikkel je je kennis van mestwetgeving en mineralenmanagement om zo onze klanten te helpen het maximale uit hun kringloop te halen en zo efficiënt mogelijk om te gaan met hun mestafvoer en mestverwerkingsplicht (eventueel middels de BEX-prognose).

Voor onze locaties in Oss en Meppel zijn we nog op zoek naar nieuwe collega's.

Interesse? Bekijk dan snel de vacature via Of neem contact op met onze recruiter , .Functie:adviseur
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Adviseur RMV 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures