Vacature Adviseur Communicatie Rundvee

Adviseur Communicatie Rundvee in Gorinchem

Agrifirm NWE

Adviseur Communicatie Rundvee

Weet jij hoe je nieuwe producten en concepten naar de markt moet communiceren? Ben jij dé communicatie regisseur die vanuit de behoefte van de klant een optimale customer journey communicatief waarborgt. Heb je passie voor de agrarische sector? En wil je bijdragen aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • https://careers.agrifirm.com/job/Apeldoorn-Strategisch-Communicatie-Adviseur/1/
  • STAND: C139

Agrifirm is op zoek naar een ervaren Strategisch Communicatieadviseur voor de business unit Ruminants (Rundvee). Het betreft een functie voor 32-40 uur per week. Je werkt deels vanuit huis en deels vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn (nabij gelegen aan de A50).
Als Communicatieadviseur zorg je voor het omzetten van relevante ontwikkelingen naar effectieve on- en offline communicatie om onze positie in de markt te verbeteren. Je vertaalt het business plan naar een sterke en creatieve communicatie strategie in lijn met onze visie en branding. Je kan snel schakelen om van nieuwe ontwikkelingen actief nieuws te maken.
De Strategisch Communicatieadviseur is businesspartner en adviseur van de BU Director, het BU managementteam en werkt dagelijks samen met de (Sector)Marketeers, de Productmanagers en de Verkoopmanagers. Je geeft leiding en werkt binnen het centrale communicatieteam nauw samen met de Corporate Communicatie.

Interesse? Bekijk dan snel de vacature! Of neem contact op met onze recruiter , .

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

  • 7325 AW,
  • APELDOORN,
  • Netherlands

RMV HardenbergFunctie:communicatie adviseur rundvee
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Adviseur Communicatie Rundvee RMV 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures