Vacature Adviseur Afvalbeheer

Adviseur Afvalbeheer in Gorinchem

Adviseur Afvalbeheer

  1. Blue2Green Recycling

Adviseur Afvalbeheer

Voor de vacature Adviseur Afvalbeheer bij team InnoMax zoeken wij een (young) professional die organisaties kan ondersteunen en adviseren op het gebied van afvalbeheer. Wat jou kenmerkt is duurzaam denken, kennis van afvalwetgeving en milieunormen en je verdiept je graag verduurzamen van afvalbeheer. Als Adviseur Afvalbeheer help je bij het ontwikkelen en implementeren van strategie en systemen omtrent afvalbeheer. Doel is om de impact van afval op het milieu te verminderen en de naleving van regelgeving te kunnen waarborgen binnen de organisaties die je adviseert.

  • https://www.innomax.nl/vacature-adviseur-afvalbeheer/
  • STAND: D130

Jouw verantwoordelijkheden

Adviseren over afvalbeheerbeleid: Als Adviseur Afvalbeheer verstrek je advies aan organisaties en overheidsinstanties over het ontwikkelen van afvalbeheerbeleid en -strategieën. Je helpt bij het opstellen van beleidsdocumenten, richtlijnen en procedures om duurzaam afvalbeheer te bevorderen en te voldoen aan wettelijke vereisten.

Afvalanalyse en audits: Je voert afvalanalyse en audits uit om de afvalstromen van een organisatie te identificeren, kwantificeren en karakteriseren. Op basis van deze analyse kun je aanbevelingen doen voor afvalpreventie, hergebruik, recycling en veilige verwijdering van afvalstoffen.

Duurzaam afvalbeheer: Verder help je als Adviseur Afvalbeheer bij het identificeren en implementeren van duurzame afvalbeheerpraktijken. Dit omvat het bevorderen van afvalvermindering, het stimuleren van hergebruik en recycling, en het aanmoedigen van milieuvriendelijke afvalverwijderingsopties, zoals energieproductie uit afval.

Naleving van regelgeving: Je bent op de hoogte van de geldende afvalwetgeving en milieunormen. Ook adviseer je organisaties over het naleven van deze regelgeving en helpt bij het verkrijgen van vergunningen en het indienen van vereiste rapportages.

Educatie en training: Training en educatie geef je aan medewerkers van organisaties om bewustzijn en begrip te vergroten over duurzaam afvalbeheer. Je informeert hen over de juiste procedures voor afvalscheiding, recyclage en veilig omgaan met gevaarlijk afval.

Onderzoek en innovatie: Ontwikkelingen in de afvalbeheersector volg je nauwlettend en je bent op de hoogte van nieuwe technologieën en innovatieve praktijken. Opkomende trends onderzoek je en je adviseert organisaties over het implementeren van nieuwe benaderingen en oplossingen.Functie:adviseur afvalbeheer
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Recycling Vakbeurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Adviseur Afvalbeheer Recycling Vakbeurs 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures