Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker in Gorinchem

Dit ga je doen

Je komt te werken in een internationaal bedrijf wat werkzaam is in de luxe jacht onderdelen en services. Het team waar jij komt te werken op het hoofdkantoor in Gorinchem bestaat uit 27 gedreven collega’s. Er is genoeg mogelijkheid om door te groeien en jezelf te ontwikkelen, dit word ook alleen maar aangemoedigd! 

Je voornaamste taken zijn inkooporders en inkoopfacturen te verwerken. Je zult leveranciers registreren in het ERP-systeem en indien nodig wijzigingen aanbrengen in de inkooporders. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de communicatie met klanten over vooruitbetalingen en het administratief verwerken daarvan, dit doe je in het Engels en Nederlands. 

Je zult ook eventuele problemen met inkoopfacturen oplossen en taken zoals het boeken van creditfacturen, inkoopretourorders en creditcardafschrijvingen behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Je staat veel in contact met (internationale) leveranciers met betrekking tot offertes, facturen en levertijden. Bij voorkeur heb je al een aantal jaar relevante werkervaring in een soort gelijke functie en spreek je vloeiend Nederlands én Engels. 

Ben jij gedreven en enthousiast om de volgende stap te maken in jouw administratieve carrière? Reageer dan direct door je gegevens hieronder achter te laten! Vragen? Bel vestiging Gorinchem!Organisatie- en afdelingomschrijving

Onze opdrachtgever is een internationale handelsorganisatie

Dit krijg je

  • Een bruto salaris van €2600,- per maand op basis van fulltime.
  • 25 vakantiedagen per jaar.
  • 8 % vakantiegeld per jaar.
  • Reiskostenvergoeding
  • Je maakt deel uit van een snelgroeiend bedrijf met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Jouw nieuwe werkgever ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling en bieden mogelijkheden voor groei binnen het bedrijf.
  • Een team dat regelmatig leuke activiteiten, uitstapjes en BBQ's organiseert.


Functie:Administratief Medewerker
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 0183 - 63 00 22. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Administratief Medewerker Raaak Personeel 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures