Vacature ADL Ondersteuner

ADL Ondersteuner in Gorinchem

De kosten van zorg

ADL ondersteuner Griendweg

ADL Ondersteuner

Voor de ondersteuning en verzorging van bewoners met een verstandelijke beperking die op de Griendweg in Gorinchem-Oost wonen, zijn wij op zoek naar een parttime ADL ondersteuner voor 20 uur per week.

Jouw werk als ADL ondersteuner bij Syndion

Je zorgt voor praktische ondersteuning op het gebied van verzorging, huishouden en maaltijden. Je handelt transparant; je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. Je werkt samen met het team en jullie stemmen met elkaar af op welke wijze de wensen van de cliënt vorm krijgen bij de ondersteuning.

Wat doet Syndion?

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

Jouw nieuwe werkplek

Locatie de Griendweg te Gorinchem is een woonlocatie waar volwassen bewoners wonen met een diversiteit aan zorg en begeleidingsvragen van zorgintensief tot meer zelfstandig. Op de benedenverdieping wonen 9 bewoners met verstandelijke beperking, waarvan 1 bewoner in een rolstoel zit. Bewoners worden in mindere of meerder ondersteund bij de ADL taken. Daarnaast houd je je bezig met de randvoorwaarde dat de bewoners een fijne dag hebben. Alle bewoners hebben een eigen kamer en badkamer.
Op de beneden verdieping van de Griendweg wonen bewoners met het woonprofiel "wonen in nabijheid" de begeleiding vindt plaats vanuit de 2 huiskamers.

Werktijden

Je zal 4 ochtenden per week werken van 7.30 tot 11.30 uur. Je werk zal cliëntgebonden en zorg voor de woonomgeving van de bewoners omvatten.

Ben jij onze nieuwe ADL ondersteuner?

  • Wij vragen een afgeronde beroepsopleiding op niveau 2, zoals helpende
  • Handel je vanuit de filosofie van hostmanship
  • Je hebt ervaring met de doelgroep

Wij bieden onze ADL ondersteuners?

  • Een betekenisvolle functie in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer
  • Salaris conform de CAO GHZ, schaal 25. (Maximaal €2.911,- bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief ORT
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Jij krijgt direct een vast dienstverband na de proeftijd van 2 maanden
  • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wij kijken al naar je uit en we ontmoeten je graag.

×

ADL ondersteuner Griendweg

×

ADL ondersteuner GriendwegFunctie:adl ondersteuner
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2911 – 2911
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. ADL Ondersteuner Stichting Syndion 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures