Vacature Accountmanager Noord West

Accountmanager Noord West in Gorinchem

Open sollicitatie Naar: MSQ.nl

  1. Accountmanager Noord West

In deze veelzijdige en afwisselende functie is geen dag hetzelfde! Je bent mede verantwoordelijk voor het verkoopproces. Jij achterhaalt met enthousiasme en doortastendheid de wensen en behoeften van de klant. Een tevreden klant is tenslotte waar we het allemaal voor doen! Na jouw inwerktraject kun je de wensen van de klant op de juiste manier vertalen naar de juiste oplossing. Dit doe je in goede samenwerking met de dakinspecteurs, calculatie en projectleiding.

Wij zijn Dakspecialist
Het bedrijf is in 1868 (!!)) opgericht als Krabbendijke b.v. en heeft dus een rijke historie. Het is het oudste dakdekkersbedrijf in Nederland en behoort tot de grotere dakdekkers bedrijven. Hier zijn we allemaal heel trots op en dat laten we merken ook! Ook zijn we als hofleverancier koninklijk onderscheiden.
Dakspecialist is zeer ervaren in het uitvoeren van renovaties en beheer & onderhoud van platte daken voor de zakelijke markt.

Dit ga je doen

Als Accountmanager doe je alles voor een tevreden klant en zorg je er dus voor dat collega's precies weten wat de klant wenst en dus een goede oplevering. Dit betekent dat jij:

  • (potentiële) klanten bezoeken, zoals woningbouwverenigingen, vastgoedeigenaren, beheerders van VVE's en de grotere instellingen en bedrijven
  • Meerjaren begrotingen op (laten) stellen en bespreken met klanten
  • Opvolging onderhoudsrapportages
  • Dakopnames uitvoeren samen met dakinspecteur
  • Samen met calculatie de begrotingen, offertes en adviezen opstellen
  • Intensief samenwerken met je collega's
  • Relaties onderhouden met beïnvloeders, leveranciers en partners

Wie ben jij?

Je hebt in een soortgelijke functie binnen de bouwbranche je sporen verdiend. Als dit ook nog in de dakenbranche is, zou dat fantastisch zijn! Daarnaast kun je op diverse niveaus communiceren zowel binnen als buiten de organisatie en weet je een voorstel om te zetten in een order. Dit doe je door de vragen te stellen aan de klant en heb je procesmatig en cijfermatig inzicht. Tenslotte doe je er alles aan wat er nodig is om de klant tevreden te houden en weet je van aanpakken en doorzetten.

Wat bieden wij jou?
biedt een fijne en inspirerende werkomgeving waar je veel kan leren, pionieren, doorgroeien en fouten mag maken. We bieden bovendien een goede set arbeidsvoorwaarden met een startsalaris tussen de €3.500 en €5.000 bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek, pensioenregeling, leaseauto, laptop/iPad, mobiele telefoon en winstdelingsregeling. We doen ons best om er een fijne en gezellige tijd van te maken met tijd voor een bakkie en een biertje. Je krijgt 30 dagen (25 verlof en 5 ATV) de tijd om van dit alles weer bij te komen, als je belooft weer terug te komen vol met de beleefde avonturen.

Solliciteren?

Deze toffe baan vól uitdaging laat je niet zomaar voorbij gaan toch? Solliciteer snel! Of kom gewoon eerst eens langs voor een kop koffie om even de sfeer bij te proeven!

En eerst bellen of whatsappen met Nasser Goedar (HR) kan natuurlijk ook via .Functie:accountmanager noord west
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MSQ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Accountmanager Noord West MSQ 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures