Vacature Accountmanager

Accountmanager in Gorinchem

DMLUX

Accountmanager Zuid-West Nederland

Werken bij de snelst groeiende producent van verlichtingsarmaturen? Wij bieden al meer dan 23 jaar een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt. Onze dealers zijn projectverlichters, licht- en elektrotechnische groothandels. DMLUX is een ondernemende en vakkundige organisatie die haar klanten ondersteunt met adviezen en oplossingen. Onze klanten mogen er vanuit gaan dat onze producten gewoon goed zijn. Uiteraard gaan we voor installatie gemak en de beste efficiëntie van onze armaturen. Onze mensen vormen de kracht van DMLUX. Een stralende glimlach, een excellente service en klantgerichtheid zorgt voor toegevoegde waarde. Want mensen doen zaken met mensen. Wij zoeken een ondernemende collega die op persoonlijke en enthousiaste wijze onze dealers ondersteunt. Door jouw ervaring, enthousiasme en luisterend oor weet je langdurige relaties op- en uit te bouwen. Je bent gedreven, werkt zelfstandig en bent altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant.

  • alternateChannel=search&refId=25691562-edc0-45b5-aa78-fd8416ee8bb7&trackingId=DK7T5ZxKQSuqrwJTgNcusw
  • STAND: C07

Werken bij de snelst groeiende producent van verlichtingsarmaturen?

Wij bieden al meer dan 23 jaar een compleet verlichtingsprogramma voor de professionele markt. Onze dealers zijn projectverlichters, licht- en elektrotechnische groothandels.

DMLUX is een ondernemende en vakkundige organisatie die haar klanten ondersteunt met adviezen en oplossingen. Onze klanten mogen er vanuit gaan dat onze producten gewoon goed zijn. Uiteraard gaan we voor installatie gemak en de beste efficiëntie van onze armaturen.

Onze mensen vormen de kracht van DMLUX. Een stralende glimlach, een excellente service en klantgerichtheid zorgt voor toegevoegde waarde. Want mensen doen zaken met mensen.

Wij zoeken een ondernemende collega die op persoonlijke en enthousiaste wijze onze dealers ondersteunt. Door jouw ervaring, enthousiasme en luisterend oor weet je langdurige relaties op- en uit te bouwen. Je bent gedreven, werkt zelfstandig en bent altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant.

Bij voorkeur heb je kennis en ervaring van onze markt. Bijvoorbeeld op het gebied van verlichting, elektrotechniek of ervaring in het ondersteunen van de (elektro) technische groothandel.

Wat hebben we te bieden?
Een ontzettend leuke job met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Een leuke uitdaging om onze ambitie en groei verder door te zetten met een leuke groep collega's, klanten en toeleveranciers. Je krijgt de kans om onze partner fabrikanten te bezoeken. Wij houden van gezelligheid, met ons team, met onze leveranciers en natuurlijk met onze klanten.

Uiteraard staat daar een goed salaris tegenover (passend bij jouw kennis en ervaring), met een prima bonusregeling, pensioenregeling, auto van de zaak, iPhone, laptop, 28 vakantiedagen, 6 ATV dagen en nog veel meer.

Geïnteresseerd? Wacht niet langer en bel ons of stuur ons je motivatiebrief en CV.Functie:accountmanager
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Next Level via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Accountmanager Next Level 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures