Vacature Accountmanager Landbouw

Accountmanager Landbouw in Gorinchem

Kraakman John Deere

Accountmanager Landbouw

Heb jij je woordje wel klaar en heb je daarnaast een grote passie voor de landbouw? Word verkoopadviseur landbouw! Aan de slag als accountmanager landbouw Als verkoopadviseur vertegenwoordig je diverse A-merken uit de landbouw. Denk aan John Deere, Vicon, SVGroup en Siloking. Je bent een belangrijk uithangbord van Kraakman en vormt het eerste aanspreekpunt voor onze agrarische relaties in regio's rondom Benschop. Dat betekent niet alleen intensief contact onderhouden met bestaande relaties, maar ook dienen als sparringpartner en actief werken aan het werven van nieuwe klanten. Je weet vragen van klanten moeiteloos te beantwoorden en overtuigt ze uiteindelijk om onze producten aan te schaffen.

  • STAND: H122

Hoe je dat doet? Niet via koude acquisitie via de telefoon. Je komt via-via bij nieuwe klanten terecht, gaat op de bonnefooi een erf op en plant afspraken in met nieuwe klanten voor demonstraties van machines bij hen op locatie. Dit doe je samen met een productspecialist. Op deze manier bouw je langdurige relaties op. Je hebt als verkoopadviseur een hybride functie. Je bent veel op pad met de auto, wat betekent dat je veel vrijheid hebt en zelf kan bepalen hoe je je dag indeelt.

Je werkt samen in een team van adviseurs, waarbij je jouw eigen klantenkring hebt. Toch overleg je veel met elkaar en onderhoud je contact met de werkplaats. Ook neem je actief deel aan het bezoeken van beurzen, shows, klantendagen en dealerdagen.

Hier herken jij je in
Bevlogenheid voor het vak. Passie voor de landbouwsector. En een missie om het verkoopproces voor klanten tot in de puntjes te verzorgen. Dat is wat we zoeken in jou als verkoopadviseur. Jij bent commercieel en gedreven, en benadert onze klanten op een vriendelijke, maar doortastende manier. Je weet dan ook als geen ander dat het verkopen van machines een samenspel is tussen goed luisteren naar de wensen van klanten en het geven van passend advies.

Een aantal jaar relevante verkoopervaring

Aantoonbare affiniteit met de agrarische sector

De ambitie om op zoek te gaan naar een oplossing bij technische vragen vanuit de klant, zelfstandig of met het team

Een gezonde dosis zelfstandigheid. Je kan goed goed alleen werken en vindt een zelfstandige rol belangrijk

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

  • 1775 TA,
  • Middenmeer,
  • Netherlands

RMV Hardenberg

24 zu 26. Oktober 2023 | 13.00 - 22.00 UhrFunctie:accountmanager landbouw
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Accountmanager Landbouw RMV 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures