Vacature Accountmanager | €2.400,- tot €3.000,- excl. bonus

Accountmanager | €2.400,- tot €3.000,- excl. bonus in Gorinchem

Bij WerkTalent ben je als accountmanager de onmisbare schakel in het vinden van de perfecte match tussen werkgevers en werkzoekenden. Wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau - we zijn 'spelersmakelaars' die gedreven zijn om de ideale vervolgstap in iemands carrière te vinden.

Als accountmanager vertegenwoordig je zowel de opdrachtgevers (bedrijven) als de kandidaten (werknemers). Aan de ene kant zoek je enthousiaste medewerkers voor opdrachtgevers, waarbij je op basis van de vacatures de juiste kandidaat vindt. Aan de andere kant begeleid je werkzoekenden in hun sollicitatieproces en ga je voor hen op zoek naar de perfecte vacature die bij hun wensen en behoeften past.

Deze ervaren rol stelt je in staat om zowel werkgevers als werkzoekenden samen te brengen voor een match made in heaven. Als accountmanager bij WerkTalent krijg je de kans om een impactvolle rol te spelen in het vormgeven van iemands loopbaan. Ontdek het bijzondere gevoel van het bereiken van de perfecte match en bouw mee aan de toekomst van anderen én jezelf.

WerkTalent is een ondernemend, ambitieus en groeiend bedrijf met een eigen gezicht. Wij geloven in de kracht van lokaal ondernemen, specialist zijn in wat je doet en duidelijk en eerlijk zijn in wat je kan. WerkTalent is één grote familie van bevlogen ondernemers, accountmanagers en intercedenten. Wij organiseren diverse activiteiten, zoals een kick-off evenement, terrasdag, sportdag, BBQ én kerstfeest op een unieke locatie. Enthousiast? Lees op www.werkenbijwerktalent.com waarom het werken bij WerkTalent zo tof is.

Bij WerkTalent Altena wordt hard en slim gewerkt, maar we houden ook van ontspanning en gezelligheid. Binnen een informele en fijne werksfeer worden immers de beste resultaten behaald! je komt te werken in een team van collega's  welke tussen de 3 - 11 jaar ervaring met zich mee brengen. Functie:Accountmanager | €2.400,- tot €3.000,- excl. bonus, Inside sales accountmanager
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via debbievandenoever@mail.werktalent.nl of 31613650904. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Accountmanager | €2.400,- tot €3.000,- excl. bonus WerkTalent 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures