Vacature Accountant

Accountant in Gorinchem

Werken bij Struik Accountants & Belastingadviseurs te Gorinchem

Struik Accountants is een dynamisch accountantskantoor op een mooie locatie in de vestingstad Gorinchem. Daarnaast werken wij vanuit diverse bezoeklocaties door heel Nederland. Wij werken als collega's nauw samen en er heerst een goede sfeer en werkcultuur. Met een pro actieve houding, persoonlijke benadering en praktische instelling ontzorgen wij onze klanten welke zeer divers zijn. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste digitale ontwikkelingen. Door je betrokkenheid en vakinhoudelijke benadering draag je als accountant onze visie uit.

Wij bedienen een grote verscheidenheid aan cliënten. Werken bij ons betekent onder andere dat je in staat bent om te laten zien dat je "de taal van ondernemers" spreekt en begrijpt. Dit zijn ondernemers / dga's die personeelsleden in dienst hebben, maar dat is óók de ondernemer die zelfstandig en zonder personeel werkt. Wij maken gebruik van geavanceerde (online) oplossingen. Op die manier kun je intensief samenwerken met onze klanten. Dit biedt je veel flexibiliteit, maar vraag ook discipline van je.

Wij kunnen met jou overleggen wat de mogelijkheden zijn binnen ons kantoor. Wij vragen van jou dat je goed bent, eigen initiatief toont en honger hebt naar meer kennis en ervaring. Belangstelling? Je hoeft alleen maar uit te leggen waarom jij in dit profiel past: of stuur een whatsapp bericht naar

Team

Nieuwsgierig naar onze mensen? Neem vrijblijvend contact op:Functie:accountant
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Struik Accountants en Belastingadviseurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Accountant Struik Accountants en Belastingadviseurs 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures