Vacature Accountant MKB

Accountant MKB in Gorinchem

Vakgebieden

Accountant MKB

 • Gorinchem
 • 24-40 uur

Deze functie in het kort…

 • 500 euro te besteden aan goede thuiswerkvoorzieningen
 • De unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden
 • Je kunt gebruikmaken van onze leaseregeling of reiskostenvergoeding
 • 24 - 40 uur
 • 25 vakantiedagen
 • Een individueel keuzebudget van 5,08% van het brutosalaris. Deze is o.a. in te zetten voor extra salaris, extra vakantiedagen of een eindejaarsuitkering.

Accountant MKB

Ben jij een klantgerichte en ondernemende Accountant die graag dicht bij de klant staat? Wil jij werken bij een organisatie die duurzaamheid en toekomstgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan is Alfa Accountants en Adviseurs op zoek naar jou!


Als Accountant bij Alfa ben je het eerste aanspreekpunt voor je eigen MKB klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers, signaleert verbetermogelijkheden bij de klant en adviseert hen in de bedrijfsvoering. Maar net als Alfa, ben jij toekomstgericht en kijk je liever samen met de klant naar de toekomst in plaats van alleen terug te kijken naar het afgelopen boekjaar. Je helpt ons mee aan de groei van kantoor Gorinchem. Maar dit doe je niet alleen! Je werkt nauw samen met je collega's van andere disciplines en je wordt ondersteund door een team van assistent-accountants. Je hebt veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief en je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.

Wat heb je nodig in deze functie?

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma accountancy
 • Je beschikt over een AA-diploma of studeert hiervoor
 • Je hebt relevante ervaring
 • Je bent vaardig en kundig met ICT applicaties en ziet de noodzaak en uitdaging in het digitaliseren van administraties van klanten
 • Je bent inhoudelijk en vaktechnisch goed onderlegd
 • Je hebt een klantgerichte instelling, bent enthousiast en hebt een commerciële drive

"Groeien bij Alfa is groot worden in wat echt telt"


Wij zijn Alfa Accountants en Adviseurs. Een brede zakelijke dienstverlener met als doel: duurzaam waarde creëren. Dit doen we zowel voor onze klanten, voor onze medewerkers als voor de maatschappij. We zijn graag lokaal betrokken en overal dichtbij. Geen wolkenkrabbers in de grote steden, maar juist regionaal vertegenwoordigd in de kleine steden en dorpen eromheen en vanuit 35 vestigingen in heel Nederland werken wij samen aan een groter doel: het versterken van het lokale ondernemerschap op een zo duurzaam mogelijke manier.

Wil je vrijblijvend kennismaken en de mogelijkheden binnen Alfa bespreken?

Dat is geen probleem! Wij komen graag vrijblijvend met je in contact om te ontdekken of Alfa bij jou past en hoe je bij ons verder zou kunnen groeien.


Functie:accountant mkb
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alfa Accountants en Adviseurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Accountant MKB Alfa Accountants en Adviseurs 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures