Vacature Account Manager Detachering

Account Manager Detachering in Gorinchem

Voor onze Aditech vestiging in Gorinchem zoeken we een enthousiaste, commerciële collega.

Als account manager detachering ben jij een sales gerichte verkoper die zich bezighoudt met acquisitie van klanten, relatiebeheer en de groei van omzet bij bestaande klanten de regio Gorinchem. Onze klanten zijn vooral erkende installatiebedrijven in elektrotechniek, installatiewerk en werktuigbouwkunde.

Bij klanten haal je opdrachten binnen, maak je afspraken en zorg je ervoor dat Aditech flexibel en vast personeel mag leveren. Klantenbezoeken, belcontacten en projectbezoeken maken een belangrijk deel van je werkweek uit. Voor succes werk je intern nauw samen met de recruiters en planners. Samen regelen jullie dat vakmensen zoals elektromonteurs, klimaattechnici en werkvoorbereiders aan het werk gaan bij de klant. Zo bouwen we verder aan onze vestiging, groeiend bestand vakmensen en gezonde resultaten.Functie:Account Manager Detachering
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aditech via intern@aditech.nl of 088-2348000. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Account Manager Detachering Aditech 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures